MikeB kérdése:
Mit kell figyelembe venni VW Golf II vásárlásakor?
Figyelt kérdés
2013. máj. 9. 21:24
1/9 anonim válasza:
Mindent! Az már több mint egy 20 éves autó. Vigyed el előtte egy szervizbe átnézetni.
2/9 anonim válasza:
Azt, hogy 20-30 éves autót nem veszünk...
3/9 A kérdező kommentje:
Új autókkal több a gond, a sok elektronikus kütyü miatt. Ezeket még nem arra találták ki, hogy menjen 5 évig hibátlanul, aztán vidd a szervizbe, ahol egy olajcsere 20 000 ft, aztán ha valami baja van, rámegy a gatyád is. Példa a simsonom, 30 éves, de 1-2 rúgásra indul, és kimegy a világból is. Tudom, hogy ez egy motor, és az autóban azért több minden van, de ezzel tudtam szemléltetni. Végül is német mind a kettő :) A másik, hogy szeretek foglalkozni a járműveimmel, és nekem A-ból B-be kellene.
2013. máj. 13. 19:26
4/9 anonim válasza:
Na itt a probléma, hogy neked A-B-be kellene. A Golf II-ket ma már szinte kizárólag a hülyegyerekek használják, és akárhogy is nézzük, mind csak szív velük.
Persze, nem arra tervezték, hogy 5 évet menjen, és nem is 10-re, de ezek már 20-30 évet mentek, no meg milliónyi Km-eket. Ezeknek az autóknak végük van...hacsak nem kifogsz horribilisnek tűnő sok pénzért egy frissen németből hozott, kis km-es megkímélt darabot. Ha 800 ezret kérnek érte, akkor is megéri, ha valóban olyan, amilyennek lennie kell.
5/9 anonim válasza:
Nekem is fura,hogy pont egy öreg autót akar a kérdező használni. Pont az ilyen gond nélküli a-ból b-be utakhoz nem való egy ilyen ma már hobbi autó.
6/9 A kérdező kommentje:
Van néhány ismerősömnek golf 2-ese (30 fölöttiek) és ők a-ból b-be használják, és ők azt mondják nagyon szeretik. Abban igazad van, hogy ma már szinte csak hülyegyerekek használják. Ezért gondolkoztam, hogy talán hölgy tulajdonostól kéne venni.
2013. máj. 14. 21:46
7/9 anonim válasza:
Annyira utálom,mikor írják,hogy 20 éves autó,és ilyent ne vegyünk. Álljatok le ezekkel! Nem lehet mindenkinek új autóra pénze. Másfelől nagyon is megbízhatók a régi autók,ha odafigyel rá az ember,nem véletlen vannak még mindig az utakon akár a 30 éves autók is. Amelyikkel rendesen bántak,az még most is teszi azt,ami a dolga. Az mondjuk igaz,hogy a golf nagyon felkapott (volt/ma is) a fiatalok körében,akik agyon hajtják,"tuningolják",és nem nagyon törődnek vele. Persze ezeket nem érdemes megvenni,de németországban nem ilyen célokra használták a golfokat,onnan ki lehet fogni egy olyant,amivel semmi gond nem lehet.
8/9 A kérdező kommentje:
a külföldi behozásra én is gondoltam, de nem drágább sokkal a forgalomba helyezés?
2013. júl. 18. 05:19
9/9 anonim válasza:
A reg. adó nagy szívás,mert olcsóbbak kint a kocsik,de a reg.adó lehet ugyanannyiba kerül,mint maga az autó :( nagy lehúzás. Mindenesetre ki lehet fogni olyant,amit ha behozol, és eladásra szánnád,akkor lehetne rajta még így is keresni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!