Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Audi A4 vagy Opel G Astra?

Audi A4 vagy Opel G Astra?

Figyelt kérdés
Első kocsim lesz van rá 800 ezrem Audi A4 1.9 TDI 110 LE 98-20 évjárat érdekel vagy Opel G Astra 1.6 101 LE .Szívem azt mondja Audi... Eszem Opel mellett dönt!Segítsetek egyáltalán nem tudok dönteni!

2013. máj. 9. 18:36
 1/5 anonim ***** válasza:
93%

Az oké, hogy van 800 ezred, de van pénzed eltartani is az Audit? Mert ha azon meghibásodik valami, vagy lesz valami baja, bizony akár duplája is lehet, mint az Opel-en.

Szóval szerintem ezt mérlegeld, és úgy dönts.

Ja, és még valami: az Opelnek a fogyasztása nagyobb! Ha vegyesen használod, 7-7,5l-ert simán megeszik elvileg.

Az Audi olyan 6 körül kijön.

2013. máj. 9. 18:42
 2/5 anonim ***** válasza:
49%
Az Opel szinte elnyuhetetlen, es olcsobb fenntartani, mint az Audit.
2013. máj. 9. 18:46
 3/5 anonim ***** válasza:
69%

Nos mindkettőnek van előnye és hátránya. A maguk idejében az audi talán eggyel nagyobb kategória volt mint az Astra viszont kb egy szinten vannak. Az a diesel motor az audiban a világ egyik legjobb diesel motorja, megbízható keveset eszik és a teljesítménye is normális. Kasznija nem szeret annyira rohadni mint az opeléknak, viszont elég szűkös. A gyenge pontja a futomuve, nem a mi holdkráter utjainka tervezték, 8 darab aluminium lengőkar van benne, ami itt hamar szétmegy és azokat cserélni szép összeg. Ezzel szemben az opel sima McPherson futomu, strapabiro, az autó maga is, kicsit többet fog enni mint a dizel audi(1-2 liter plusz) de nem mondanám soknak, lehet kicsit jobban rozsdásodik, de egyszer kilakatoltatod ha így va évekig nem lesz vele gondod. Motorja megbizhato, elnyuhetetlen ez is, és hiába olvasol sok rosszat az ecotec motorokról a neten nincs velük semmi baj, max csipegeti az olajat, de után tölteni nem kell két olajcsere között minimális. Tágas is elégé, és olcsó hozzá az alkatrész ( audihoz is a tévhittel ellentétben hisz már öreg, csak a lengőkarok szivosak)

Én inkább az opelt venném meg, mert bármi váratlan hiba előjön olcsóbb javitani, bontó is tele van vele, de inkább azt mondom hog azt vedd meg amelyik jobb szőrben van

2013. máj. 9. 19:53
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Astra G 1.6 16V tulajdonosa vagyok, megbízható, soha nem hagyott ott sehol, takarékos használat mellett 7 L körül eszik, esetleg kicsit alatta, ha nyomod neki akár 10 fölé is mehet. Olajat csipegeti de nem vészes, ellenőrizni kell, ha hiányos rátöltessz aztán kész. Jó minőségű benzin és olaj kell bele. EGR szelep szokott meghibásodni gyakori. Az enyém 10 éves most keztek kis rozsda foltok megjelenni (műanyag küszöbvédő alá bül a por és erősen korrodálja) de ha időben kezelik nincs vele gond. Alkatrész van rengeteg bontóban, utángyártott, illetve eredeti GM horror áron. Én szeretem elég erős 5 emberrel is. Vizsgáltad át vétel előtt mindenféle képp. Ezt a fajta audit nem ismerem, nincs róla véleményem.
2013. máj. 12. 16:30
 5/5 M.János válasza:

Jó autó mind a kettő de ebben az országban inkább egy G ASTRA mint egy AUDI.

De szivesen lennék egy AUDI tulajdonosa

2013. máj. 12. 17:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!