Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Aprilia pegaso mennyire jó motor?

Aprilia pegaso mennyire jó motor?

Figyelt kérdés

előnye hátránya?!

gyári hibák ha van! (?)

2013. máj. 9. 15:31
 1/7 anonim válasza:
Hi! Ez kicsit tág fogalom... Függ az évjárattól és típústól. Tény: Aprilia gyártja a legjobb 2t- s sport robogokat. Egy 4t-s enduró kicsit teljesen más kategória... Olasz révén kicsit szerintem kisztustalan formavilága van. Japán társai sokkal megbízhatóbb és "szebbek".
2013. máj. 16. 12:24
 2/7 A kérdező kommentje:
125ccm 91es évjárat,
2013. máj. 17. 07:15
 3/7 anonim válasza:
Nem a legjobb... egy yamaha dt vagy kawasaki kx, sokkal megbízhatóbb. Ugyanannyi pénzért kapsz ilyen motort. És ha elmész egy motorosboltba alkatrészért, utánad dobják aprópénzért... Ink. ne foglakozz apriliákkal,ha endúrózni akarsz.
2013. máj. 23. 19:30
 4/7 A kérdező kommentje:

nem endurózok,arra is van motrom (cagiva sxt 125)

én aszfaltra akartam kényelmes motrot,és 80ért vettem egy pegaso-t sztem az qrva jó áron volt,érvényes müszakival,volt egy-két hibája,de az apróság!

sztem egy épkézláb kx-et nem kapok 80ért!

am meg minden rendben van rajta nem zörög-csörög,jól megy!

2013. máj. 24. 07:10
 5/7 anonim válasza:
80 ért frankó volt. Én néztem anno egy 2002-es 125-et. Annak csak önindítója volt. Az nem akart beindulni. Pörgött de a tekercset nem húzta be. Ez eléggé gázos... beázik vagy kiveri a bizit a terepen akkor hazatolod... vagy le a szakadékba. Aszfalton sok gondod nem lesz vele.
2013. máj. 26. 01:22
 6/7 A kérdező kommentje:
köszi
2013. máj. 28. 06:50
 7/7 anonim ***** válasza:
Aprilia Pegaso 125 igenis szép motor, olyan menet teljesítménnyel amit a yamaha, honda meg többi társai meg sem tudnak közelíteni. Az igaz, hogy drága, gyakrabban kell cserélni a dugót, gyűrűt de fényévekell jobban megy és tekintélyt parancsoló kinézete van. Ha rendesen összevan rakva a blokk, beállítva rajta minden ahogy kell, nagyon megbízható, az meg hogy mennyit eszik tőled függ (nekem autópályán kivolt 6-7 literből- 120-140 közötti temp nyiregyháza-győr vonalon, jah és én csak agip benzint teszek bele agip olajjal)
2013. jún. 9. 08:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!