Miért nincs vagy csak 1-2 olyan 4t 2t motor ami dizeles?
Figyelt kérdés
2 kerekure gondoltam2013. máj. 2. 19:55
1/3 anonim válasza:
Mert nagyon nehéz a dízelmotor a benzineshez képest! Mellesleg nem olyan egyenletes a járása, mint egy benzinesnek, ami kényelmetlenné tud tenni egy pár órás utazást.
2/3 anonim válasza:
Négyütemű még csak-csak előfordul, de kétütemű egyszerűen megvalósíthatatlan motorkerékpár méretben. Mozdonynál, hajónál kisebb járműbe nem nagyon építenek be kétütemű dízelt.
3/3 anonim válasza:
Olyan jó hogy járnak ide félanalfabéták, nekállnak privátban osztani az észt. Ezt most kaptam:
"A válaszodra tájékoztatlak, hogy az összes Nohab és Szergej dízelmozdonyban kétütemű dízelmotor van.Hitted volna?"
Kedves okoska, mielőtt osztani kezded az észt, győződj meg róla, hogy legalább neked van-e elég, tudsz-e miből osztani. Mert ebből nem úgy tűnik.
Azt írtam, hogy mozdonynál, hajónál kisebb járműbe nem nagyon tesznek kétütemű dízelt.
És képzeld el, tudtam hogy a Szergejben és a Nohabban kétütemű dízel van. Amúgy a becsületes nevük M61 és M62.
A remotorizált Szergejekben amúgy már Caterpillar négyütemű motor van.
Leülhetsz, egyes!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!