Miért nyomi srácok ülnek leginkább a tuning autókban?
Én arra gondoltam, hogy nulla szociális élettel, legtöbbször szűzként kezdenek el foglalkozni az autókkal, aztán mikor meglesz az első autójuk akkor ez dob rajtuk egy kicsit.
Szóval lényegében péniszhosszabbító. Mit gondoltok erről?
(Természetesen nem azt mondom, hogy mindegyik ilyen, de a legtöbb tuning Hondában meg ilyen bizbasz japán kocsiban mindig magas, vézna, sápadt srácokat látok)
"" Mert a tuning, ami sokak által megszokott, japánból érkezik."
Te miről beszélsz ?? :D"
Az optikai tuningról, ha nem esett volna le. :)
Az általad csatolt link meg nem tudom, hogy mi az anyám kínja, ilyen undorító torz vackot életemben nem láttam. Ennek köze nincs japánhoz, legfeljebb a gazdája kicsi és sárga...
Az optikai "tuning" önmagában nem létezik!
Ha mégis az csak kókányolás.
A versenyautók miért nem néznek ki úgy mint az utcai változatuk? Mert szélesebb futóműhöz szélesebb sárvédő kell, erős motorhoz nagy légbeömlők, diffúzor a nagy sebességhez...
Ezt ültetik át a hülyegyerekek az utcára.
És azt hiszik hogy ha kivűlről felcsicsázzák az autót, akkor az már /majdnem/ úgy néz ki (rohadtul nem) és már versenygép lesz.
Ezértrakják rá a hótolót, olyan mintha meglenne ültetve. - Nem olyan! Undorító!
Szélesíti a sárvédőt. - Széles futóművet már nem rakja rá
Kamu légbeömlők rajta - de semmi nem indokolja.
Matricázás - Mintha a szponzora lenne, vagy mint a reklámok a versenyautókon.
...
Az optikai tuningnak - jajj de utálom ezt a kifejezést - eredetileg annyi szerepe volt, hogy a megnövekedett menetteljesítményt szolgálja!
Ja, és amit elfeljtettem, hogy ezek az emberek mindenből a legolcsóbbat veszik a autóra, így a legundorítóbat, legsilányabbat, hogy minél több kiegészítőt tudjon venni a pénzéből.
Ne értsetek félre, ha van mögötte műszaki tartalom, semmi bajom nincs a karosszéria módosításával, de csak addig a mértékig, amíg az szükséges.
Nekem is van autóm, csavarjaira szedtem szét, nem minden eredeti rajta, vannak módosítások, de olyanok, hogy avatatlan szem ki sem szúrná.
Karácsonyfát csak karácsonykor szeret nézni az ember.
Engem CSAK azért vonzanak az ilyen pasik, mert lány létemre én is odáig vagyok a kocsikért (szívesebben beszélek ezekről a dolgokról, mint csajos témákról, pedig nőies vagyok, és női szakmám is van), és ez számomra egy közös érdeklődés tárgya. Főleg ha hondás az illető :D Nem vettem észre, hogy csak "nyomi srácok" ülnek tuning autókban, és ha tetszik valaki nyilván nem ez a meghatározó számomra.
24L
Szerintem ez a "vonzás törvényével" magyarázható.
A nyomi srácoknak a nyomi autók tetszenek. Magam is szénné röhögöm magamat, amikor sima mezei hétköznapi derék praktikus autóból azt hiszik, hogy sportkocsit csinálnak egy földig érő spoilerrel, alul neoncsővel, lexusos lámpatestekkel meg valami tüc-tüc zene ordíttatásával.
Semmi baj, ha valakinek egyszerűbb autóra telik, csak akkor tényleg ne "nyomisítsa".
Magam is autóbolond vagyok. Ez a "péniszhosszabbító" szó egy nagyon nagy baromság. Nekem mondjuk komolyabb géposztálybeli valódi sportkocsijaim voltak mindig is, de ez soha semmilyen összefüggésben nem volt a párkapcsolatokkal, barátnőzéssel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!