Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Miért nyomi srácok ülnek...

Miért nyomi srácok ülnek leginkább a tuning autókban?

Figyelt kérdés

Én arra gondoltam, hogy nulla szociális élettel, legtöbbször szűzként kezdenek el foglalkozni az autókkal, aztán mikor meglesz az első autójuk akkor ez dob rajtuk egy kicsit.

Szóval lényegében péniszhosszabbító. Mit gondoltok erről?

(Természetesen nem azt mondom, hogy mindegyik ilyen, de a legtöbb tuning Hondában meg ilyen bizbasz japán kocsiban mindig magas, vézna, sápadt srácokat látok)

2013. máj. 9. 09:21
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:

Azt mondjuk én sem értem, hogy ilyen nyomi 18 év körüli srácok, akiknek nem sok szükségük van még autóra, mért csinálják azt hogy nyári diákmunkával összeszednek 100-150e Ft-ot, vesznek valami roncs ezer éves autót, ami épphogy gurul, rohad a kaszni és okádja a füstöt és telenyomatják mindenféle olcsó gagyi homasitás tuningcuccokkal. Utána pedig azt hiszek, hogy ők a legnagyobb királyok, hogy ilyet tudtak összerakni. És az a baj, hogy ezt komolyan is gondolják.

Nem értem mért nem lehet pár évet várni, amíg rendesen elkezdenek dolgozni, összeszedni egy kis pénzt és abból valami normálisabb autót venni.

Azok a lányok aki erre buknak, igencsak igénytelenek és szűk látókörűek lehetnek.

2013. máj. 9. 11:21
 12/31 Vizéli László ***** válasza:
Egy 18 éves gyereknek még nincsenek olyan igényei, mint mondjuk majd rá 5 év múlva lesznek.
2013. máj. 9. 11:29
 13/31 anonim ***** válasza:
Mi számít tuningautónak?optikai tuning?Talán sokan azért csinálják gondolom mert egyedibb autót szeretnének,és jobban is néz ki 1-2 spoilerrel!Ennyi az egész úgy gondolom.
2013. máj. 9. 11:58
 14/31 anonim ***** válasza:

Eltérőek az ízlések. Szerintem egy autó eredeti gyári állapotában a legszebb, az autó korától függetlenül. Szerintem fölösleges az a sok optikai cucc meg spoiler.

Persze biztos van aki nem így gondolja és nincs is ezzel semmi baj.

2013. máj. 9. 12:11
 15/31 anonim ***** válasza:
Nekem ezer éves autóm van,mégis kisebb a szerviz igénye mint egy "normális" autónak. Rohad itt-ott,majd megcsinálom. Te meg vegyél normális autót,járjál vele szerelőhöz (ahol rendesen le is húznak). Mindazon által a régi 1000 éves autókat nem 5 évre tervezték mint a maiakat! ;)
2013. máj. 9. 12:42
 16/31 anonim ***** válasza:
92%

AZ IGAZI NYOMIK inkább bulizni járnak és orrba szájba csajoznak, nyáladzanak és kényeskednek. Attól még hogy valaki tuningol egy autót nem feltétlenül nyomi, ne általánosítsunk már.

MEllesleg én is gyűjtögetek egy mercire vagy egy bmwre, mert szeretem az autókat. Senki sem lehet tökéletes külsőleg meg belsőleg se.

2013. máj. 9. 13:03
 17/31 anonim ***** válasza:

Én is szeretem az autókat. Ha megtehetem, én is valami japán "bizbaszt" fogok keríteni. Hogy miért? Mert a tuning, ami sokak által megszokott, japánból érkezik. Ezért áll hülyén a németeken, a franciákon, az oroszokon. Meg ugye a japánok pörgősebbek is.

[link]

[link]

Az összkép egyiknél se a legjobb, tény. De a kettő közül inkább a Swift, szerintem. Gondolom ezért látsz annyi "bizbasz" japán tuningolt autót.

2013. máj. 9. 14:55
 18/31 Vizéli László ***** válasza:
Minden autót szépre meg lehet csinálni. Minden csak pénz kérdése.
2013. máj. 9. 15:03
 19/31 anonim ***** válasza:

" Mert a tuning, ami sokak által megszokott, japánból érkezik."

Te miről beszélsz ?? :D

2013. máj. 9. 15:06
 20/31 anonim ***** válasza:
kettő közül inkább a VW :D
2013. máj. 9. 15:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!