Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Megtudnám-e ezt csinálni?

Megtudnám-e ezt csinálni?

Figyelt kérdés
Sziasztok.. arra lennék kiváncsi,, hogy tanulóként havi 22 ezres ösztöndíjjal lehet-e valahol arra lehetőségem hogy részlet fizetéssel kihozzak vmi régi leharcolt autot.. mert mar unom a buszocskazast és a jogsim is meglett.. szoval hogy lehetséges-e önerő nélül kihozni egy olcsobb kategorias autot részletre kihozni,, és fentartani ennyiből..vagy kizárt.. és sporoljak sokáig :( :D válaszokat köszi.. ha érkeznek :( 19/F
2009. szept. 29. 21:41
 1/6 anonim ***** válasza:

Jobban járnál, ha spórolnál egy darabig.

Önerő nélkül, nem lehet autót venni, ha jól tudom, és a fenntartását ennyiből nem tudnád megoldani.

Az autó átírása 50ezer forint körül van, az éves súlyadó 10ezer forint körül, de az éves kötelezőt nem úszod meg 70ezer/év alatt, ha nagyvárosban laksz, még több is lehet.

Az én kötelezőm 22 évesen, 5 éve van jogsim, 2 éve hivatásos, 68ezer forint/év az első évben, és kisvárosban lakom.

És akkor még nem tankoltál bele, és nem volt semmi javítani való, és nem cseréltél ki semmi kötelezőt(olaj,szűrők, stb.)

2009. szept. 30. 09:12
 2/6 anonim ***** válasza:
hát... én 20 vagyok és én is sporoltam a kocsira elég sokat sajna:(100ért vettem egy autót és 55 volt az átirás és apám nevén van biztositás ami egy évben 35e ft! ezt igy tudod csökkenteni!de még itt van az egyéb költség is pl ahogy az elöttem lévö irta sulyadó söt jövö évtöl 12 évnél idösebbre évenkénti müszaki és zöldkártya ami már most is drága 10-20 e forint!plusz a benya meg az alkatrészek amiket kötelezö lesz venned egy régi autónál!
2009. szept. 30. 13:06
 3/6 anonim ***** válasza:

Suliba járáshoz inkább egy segédmotort vegyél, gondolom nincs több tíz km-re a sulid mert különben koleszos lennél.

Én tavasszal akarok egy robogót venni az ösztöndíjamból.

2009. okt. 19. 07:42
 4/6 anonim ***** válasza:
A segédmocit én is jó ötletnek tartom,városban,dugókban sokkal gyorsabban és kiszámíthatóbban eléred az úticélod,az alacsony fenntartásról nem is beszélve.
2009. okt. 19. 20:33
 5/6 anonim ***** válasza:

Szerintem erről most még tegyél le! Volt egy "lepukkant" Ladám, ami aztán tényleg egy igénytelen autó, nem kellett kimondhatatlan összegekért szervizbe hordani, csak tankolni és menni, de még így is bőven több költségem volt, mint amennyit ki tudnál szorítani.

Volt régi 2-es passatom, eléggé egyben volt, de annak már magában több a fenntartása... Sajnos ez van.

2009. okt. 19. 23:13
 6/6 anonim ***** válasza:
A helyedben dolgoznék az okosságomon, mert ha ennyi pénzből akarsz autót összehozni, annak nem hiszem hogy fényes jövője lesz! Hiteles autóra minimum tisztán 50 rugód legyen egy hónapban, ha párszáz kilómétert menni is akarsz vele!
2009. okt. 20. 08:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!