Megtudnám-e ezt csinálni?
Jobban járnál, ha spórolnál egy darabig.
Önerő nélkül, nem lehet autót venni, ha jól tudom, és a fenntartását ennyiből nem tudnád megoldani.
Az autó átírása 50ezer forint körül van, az éves súlyadó 10ezer forint körül, de az éves kötelezőt nem úszod meg 70ezer/év alatt, ha nagyvárosban laksz, még több is lehet.
Az én kötelezőm 22 évesen, 5 éve van jogsim, 2 éve hivatásos, 68ezer forint/év az első évben, és kisvárosban lakom.
És akkor még nem tankoltál bele, és nem volt semmi javítani való, és nem cseréltél ki semmi kötelezőt(olaj,szűrők, stb.)
Suliba járáshoz inkább egy segédmotort vegyél, gondolom nincs több tíz km-re a sulid mert különben koleszos lennél.
Én tavasszal akarok egy robogót venni az ösztöndíjamból.
Szerintem erről most még tegyél le! Volt egy "lepukkant" Ladám, ami aztán tényleg egy igénytelen autó, nem kellett kimondhatatlan összegekért szervizbe hordani, csak tankolni és menni, de még így is bőven több költségem volt, mint amennyit ki tudnál szorítani.
Volt régi 2-es passatom, eléggé egyben volt, de annak már magában több a fenntartása... Sajnos ez van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!