Milyen robogót vegyek használtan? (19/L)
Milyen robogót éri meg használtan venni, városi használatra? Nem akarok túl sok pénzt kiadni, max. 80-100 ezerig mennék.
Feltételek:
- 4 ütemű, normál benzines
- alacsony fogyasztás
Előnyök:
- talán előny, ha váltós, nem automata
- talán előny, ha esetleg nem csak 50-nel megy...
Mit érdemes még nézni egy ilyen városi robogón, ha használtan veszem? Fék? Műszaki állapot? Vannak jobb márkák? Mennyi km lehet benne?
Köszi előre is!
19/L
szerintem neked nagyon megfelelne egy kymco agility
a 2t robikkal az a legnagyobb baj hogy szétreszelték őket 14-16 évesek
Tényleg olajat kell önteni a benzinhez, de érdemes először az olajat a tankba tölteni, aztán rátankolni, jobban felkeveredik. Valami márkás olajat vegyél, castrol/repsol ilyesmi.
Robogóhoz: Az erősen tuningolt/módosított motorokat kerüld. Az önjelölt konstruktőrök mindig kevéssé értenek hozzá mint a gyár. Illetve ha értenek is hozzá, az élettartam rovására tudják csak növelni a teljesítményt, utcán ez nem hasznos. A kiszedett fojtás szerintem még oké, de a nagyobb hengerrel ellátott motor már nem. A kuplung/váltó sokszor pont annyit bír ki, mint az eredeti teljesítmény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!