Milyen autókinyitási módokat ismertek bizonyos autókhoz?
Figyelt kérdés
Volt bontós haverom mesélgette,hogy elhagyták a kulcsot vagy bennemaradt a kocsiba.aztán:Lada: gumi le pöcök fel
Skoda 120: gumi le pöcköt lenyomni. Dacia.Belepróbálgattak 3-4 féle kulcsot aztán valamelyik mindig bevált.
2009. szept. 29. 17:16
1/9 anonim válasza:
Én kulccsal szoktam kinyitni. Neked is ezt ajánlom.
2/9 anonim válasza:
Általános módszer: szélvédő ki, pöcök fel:)
3/9 anonim válasza:
Régebbiek: kulccsal, újabbak: távirányítós központizár.
4/9 anonim válasza:
Összes: kilincs megfog, kilincs felhúz, ajtó kinyit
5/9 anonim válasza:
Olyan nincs, hogy elhagyták a kulcsot, mert akkor oda sem tudnák vinni, se trélerre felrakni.
6/9 A kérdező kommentje:
1.Helyben hagyták el
2.Ha nem jó kérdés akkor nem válaszolsz.
3.Poénokkal kiméljetek
2009. szept. 29. 18:07
7/9 anonim válasza:
Nálunk a pótkulcs mindig bevált. :)
Poént félretéve, velem nem ritkán fordult elő, hogy bezártam a kulcsot vagy eltüntettem. Ilyenkor telefon: és hozták utánam a kulcsot.
Ha te is ez a fajta típus vagy, jobb, ha több pótkulcsot beszerzel. :)
8/9 anonim válasza:
Ez a kérdés a "Hogyan segítsünk neked egy autót ellopni?" című rovatba tartozik? :)
9/9 anonim válasza:
hívd fel a rendőröket, hogy egy jópofa férfi autót tör épp fel. te meg ezáltal jó ötletet kapsz, menj oda egy kocsihoz, mínél hosszabb ideig babrálj vele! nem is muszáj feltörnöd! Jó kis móka ám:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!