Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mik a tapasztalatok a régebbi...

Mik a tapasztalatok a régebbi (2000-2004-es e46 kasznis) BMW -kről?

Figyelt kérdés
Nagyon tetszenek ezek a BMW, akinek van vagy volt mondja már el a tapasztalatait. Én benzines párti vagyok szóval nem igazán akarok dízelt venni.

2013. máj. 5. 16:10
 1/5 anonim ***** válasza:
40%

nekem ilyen van, 99-es 318i. a 4 hengeres benzinesek nagyon megbízhatóak és kis túlzással gombokért fenn lehet tartani ha jó állapotút fogsz ki. a sorhatosoknál max a nagyobb fogyi a gond, de az sem vészes.

a dieseleknek több nyűgjük van, több dolog tud elromlani, turbóra figyelni kell, porlasztó drága bele, de még a 320D is csak 5-6l közt iszik vegyesben.

318i 8,5l átlag, 320i 9 felett picivel. 316 7-8l közt, de nagyon gyenge a motorja sajnos. közel 1,3 tonna egy 4 hengeres benzines. sorhatosok 1.4 tonnát is elérhetik.

futóművük kényes, arra figyelni kell vételkor, hogy ép legyen. a stabilizátor nekem is kopog már de az is csak 6 ezer. a lengőkar, kormányösszekötő stb már drágább.

2013. máj. 5. 17:34
 2/5 anonim ***** válasza:
46%
de hogy a jó dolgokrol is írjak, a menettulajdonság remek, jól fekszik az úton az alacsony súlypont és a merevebb futómű miatt (igaz a kisebb úthibákat nagyon megérezni, a kátyú meg jó vesekő ellen). jól, fürgén kanyarodik az RWD jó dolog, télen sem vészes rendes téligumival. sőt lehet vele kicsit játszadozni is ilyen időben. váltója rövid karos és pöccre működik, pontos. gázreakció jó. karbantartani egyszerű, még az égőcsere is kb 1 perc, nem kell szétbontani a fél autót...
2013. máj. 5. 17:38
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszi! Motorja meddig bírja? Érdemes venni 200 ezer kilométerest vagy inkább kevesebbet futottat?
2013. máj. 5. 20:09
 4/5 anonim ***** válasza:
300 és 400 között van sor csak a vezérléscserén, gyűrűzésen. 200 ezer egy láncos BMW motornak lófütty. meg 200 alatti e46 azok 90%ban visszatekertek.
2013. máj. 5. 21:29
 5/5 anonim ***** válasza:
Ha benzinest veszel, semmi problémád nem lesz vele, de akkor legalább 320-ast vegyél. Még a 300 ezer km-est is megveheted, mert hiába ir az óra 200-at, ha 400 van benne. Ezek nagyon sok kilómétert kibirnak, de ez nem azt jelenti, hogy néha nem kell rá költeni, bár az is lehet, hogy szerencséd lesz.
2013. máj. 6. 09:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!