Ford focus vagy Opel G astra (2000-2004 körüliek) Max 1.6-os de inkább kisebb benzines motorral?
Focus nekem kényelmesebb mint az astra.Számomra szebb is, nekem ez is kell egy autóhoz.
1.4 a fokában gyengécske, opleben azért jobb (92Le) ellenben többet is eszik.
Én 1.6 és focus,ha lehet kombi.
Még egy pont a focus.nak Ja a 2.es focus olyan magas olyan jó ki be szállni és jobban látod a forgalmat is. És szebb is belül meg sokkal sokkal szebb.
1.6 focus TI-VCT 115le : ha nem mondják az hiszed 1.8 motor van benne ;-)
1.4-est ne (astárba se) életbe maradni bármi áron, főleg ha az ár csak 1 liter plusz/100km ;-)
Mindkettő volt. mind a kettő 1.6 16V. Most is focus van de ez már dízel.
igénytelenség, olcsó fenntartási költség:(fogyasztás-szerviz). ha ezek afontosak vegyél suzuki swiftet
de a te általad említet típusokból én is a fókuszt választanám tényleg kényelmesebb és jobban is néz ki mint az astra :)
Már volt ez téma ...
De a Focus bőven vezet minden tekintetben . Szerelői tapasztalatom ! Hozzá teszem nem rossz az Opel ,de itt a kettő között kellett választani..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!