Opel astra g 1.6 16V nem gyujt ha meleg a motor (85-90C) csak ha le van hulve?
A dolog ugy kezdodott hogy kb egy eve menet kozben egyszercsak kigyult a szerviz lampa es az auto takarekos uzemmodba tette magat, es olyankor sokkal lassubb lett. Egyeb baj nem volt. Ha masnap megint mentem vele akkor rovid idon belul(ekkor erhette el a 90fokot) megint kigyult a lampa es takarekos mod..
Szervizben rajottek hogy tenyleg a homerseklettol van, es a vezerloegyseg, a computer a motorblokk oldalanal a hibas, mert mikor felmelegedik uzemi himersekletre akkor csinalta.
A szervizben valamit csinaltak, nem tudom abszolut hogy mit, es azt mondtak hogy meg igy fog menni egy darabig. Egeszen idaig nem is voolt baj, de most azt tortent, hogy mikor megalltam valahol es akartam inditani hajtotta, de nem indult, csak ismet akkor mikor lehult.
Szervizben megint azt mondtak hogy a vezerlo miatt van es most mar ki kell cserelni.
Az egyetlen dolog amit nem ertek, hogy most tenylegesen mi a problema alapja? Hogy lehet az hogy az auto 10 evet megy jol es egyszerrcsak a vezerlo elromlik es ilyen homerseklet fuggo lesz pedig ezelott semmi ilyent nem produkalt? Mi lehet a dolog lenyege, mit folyasol be a homerseklet, mert nem ertem ezt az egeszet.
Sajnos nem ismeretlen probléma, de nézesd meg egy független szerelővel is (aki persze fel van szerelve ,tehát ne sufni józsi bácsi )
Ha megerősít benne akkor vezérlő csere,tudod jó alktrész nincs csak ami elromlott és ami elfog.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!