Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Az 50ccm-es robogóm melegen...

Az 50ccm-es robogóm melegen nem megy rendesen, mi lehet ennek az oka?

Figyelt kérdés
Van egy 50ccm-es robogóm, ami megvételkor(használtan) még kitűnően ment sőt azután még 2 hónappal is, de az utóbbi egy hónapban felmerült egy gond amit sehogyse tudunk orvosolni. A gprobléma az, hogy a motor hidegen megy mint a villám 70km/h-t is, ha viszont bemelegszik akkor a 30 a max, a motor pedig nem pörög fel. Cserélve lett a hajtásszíj, a gumigorgők valamint a benzin-levegő arány is lett variálva, de semmi. Várom az ötleteket.
2009. szept. 28. 21:03
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
variátort megnézted már?
2009. szept. 28. 21:30
 2/12 anonim ***** válasza:

Nekem ugyanez volt es egyszer csak az lett hogy alig megy 5-10el es megaltam h nezem meg mi a baj, es utana be sem indult tobbet!

Vegul igy rosszan eladtam es utana derult ki hogy a tirisztor osszeeget kemenyen es nem is csoda hogy nem ment!!! Milyen robogo??? marka???

2009. szept. 28. 21:41
 3/12 A kérdező kommentje:
Egy régebbi 2001-es Italjetről van szó.
2009. szept. 28. 21:45
 4/12 A kérdező kommentje:
Yamaha motor van benne egyébként.
2009. szept. 28. 21:49
 5/12 anonim ***** válasza:
Neke is italjetem volt 2002es italjet torpedo a tied ilyen tipusu???
2009. szept. 29. 17:28
 6/12 anonim ***** válasza:

Üdv, valószinüleg kompresszió hiányos,vagy pedig a gyujtás szarakodik!

ÜDv

2010. márc. 1. 22:54
 7/12 anonim válasza:
Gyanús, hogy itt a motorgenerál ideje. Kopott már a gépezet, szökik a kompresszió. Egy kompressziómérés után egyből meg tudja mondani a szerelő. Én ezt tartom a legvalószínűbbnek.
2010. márc. 1. 23:40
 8/12 anonim ***** válasza:
A jelenségből, hogy melegen nem megy a gép arra tudok következtetni, hogy valahol fals levegőt szív a légszűrő után. Nézd meg a légszűrőházat nem e koptatta ki a kerék, vagy a karburátornál nincs e megrepedve a gumicső ami összeköti a légszűrőházzal valamint ellenőrizd, hogy a szorítóbilincs rendesen meg van e húzva.
2010. márc. 2. 13:53
 9/12 anonim ***** válasza:
ha fals levegöröl beszelunk akkor a henger es a karbi között nezd meg inkabb. amugy sok minden lehet gond az automataszivatototl kezdve az uszon ät a kopott alkatreszekig. ezt inkabb az tudja megmondani aki latja elöben
2010. márc. 2. 17:12
 10/12 anonim ***** válasza:
jah es a masik fele amivel egyszer nagyon beszivtam az a fötengely szimmering volt,csereltuk hasonlora de mint kiderult 2 oldalu szimmering kell bele a 2T miatt lehet kopott es egy adott hömerseklet utan nem zar rendesen, altalaban ezt meg lehet orvosolni a szimmeringben levö rugo kissebbitesevel ( ha kiszeded a rugot talasz benne egy pontot ahol vastagabb.na ott van toldva a dolog,szet tekered a rugot es levagsz abbol a feleböl amelyiken nem a csavar van hanem amelyikbe belemegy)......szoval passz millio es egy lehet a megoldas,szerintem egy közelben levö motorszerelö többet tud segiteni ha latja mint en igy latatlanban
2010. márc. 2. 17:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!