Mi lehet a baja a motoromnak? BMW k1200rs Bővebben lent.
Figyelt kérdés
Szóval a napokban már háromszor fordult elő, mindig hidegen. A motor beindul rendesen, viszont ahogy egyesbe rakom azonnal lefullad még mielőtt a kuplungot kiengedném. Előzőleg nehezen de sikerült beindítani sokadjára. Tekeri a motort, néha mintha bepöffenne aztán nagy nehezen elindul. Ma sajnos már ennyi se sikerült, lemerült az akksi.
Valami tipp valakinek?
Köszi előre is!
2013. máj. 5. 00:15
1/3 anonim válasza:
"viszont ahogy egyesbe rakom azonnal lefullad még mielőtt a kuplungot kiengedném."
Ez nem lehet attól, hogy nem emel ki rendesen a kuplungod?
2/3 A kérdező kommentje:
Gondoltam én is erre, viszont a motor nem ugrik meg, és nem mindig csinálja ezt es az hogy nem is tudom újból elindítani. :S
A kuplungot azért megnézem.
2013. máj. 5. 05:37
3/3 anonim válasza:
Attól is leállhat sebességbe rakáskor, hogy nem hajtod vissza rendesen a sztendert. Ez egy biztonsági mechanizmus, ilyenkor leállítja a motort.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!