Miért szidják a magyarok egyből az egyes autókat gyárilag/tuningolva?
Mindig azt lehet látni,hogy ilyet ne vegyél ,ez nem jó autó ,ennél ennyiben sokkal jobb ez meg ilyenek .
Gyárilag vegyél sose tuningot stb...
Én sosem értem,10kikért véleményből 9 azt mondja gyári opel calibra-t nem szabad venni,tuningot még annyira nem.
Ezt sosem értettem, 7 éve van meg nekem ez a calibra 4 éve kezdtük tuningolni ,teljesen megvagyok vele elégedve a 7 év alatti teljesítményén.
270 lóerő , kinézetre mindenhol megnézik minden én nem cserélném már le,sőt még a régi gyárimat sem.
Robogóknál is az hogy kínai-t ne vegyél mert ott marad az egyik kanyarban stb...,ez is méteres hülyeség .Fiamnak egy Peugeot v-clic -je van ami köztudottan kínai darab elvileg,fogyasztása nevetségesen alacsony,hibája nem volt 3 év alatt pedig délelőtt 11 től este 7-8 ig hajtja ,egyedül akkumulátort cseréltem mert a régi az már meghalt.Negyedannyi hibája nem volt mint 1 mai robogónak gyári és a tuning társai között(2t-re gondolok) közel hibátlan az is.
Szerintetek ez a tipikus magyar gondolkodás ,hogy így nevegyél úgy szutyok stb...
Hmmm Magyar ..
nem értem mit akarsz kihozni ebből...mármint ,hogy Magyarok ,! Te mi vagy ,ki vagy ? Nem Magyar ?
Tény itt sok balfék akad ,na bumm hol nem ?! De ne általánosíts .....
El kell fogadni a negatívumokat is hiszen (még szerencse ) nem vagyunk egyformák ...
A kínai nem szar. Csak olyat csinál, amilyet kér. Kínában gyártanak jó minőségű cuccokat is, ha azt kéri valaki, de a mai világban: olcsóbban, olcsóbban, olcsóbban... Szóval azért általánosságban nem éppen a legjobbat képviseli. (Ezért is nem ajánlják jószívűen. Meg ugye nem bizonyított sokat.)
Amúgy nekem meg Hondám van, 45000 km-el, 21 éves, soha nem volt megbontva, és még viszi a 80-at. Pedig 7000-től lehet csak vele menni, és 10000 körül váltok hajtom is rendesen, és bírja. Azt hiszem ezt a gépet ajánlani fogom bátran, hiszen alattam bizonyított, hogy ótvar körülmények között is megy...
Peugeot ha nem csal az emlékezetem akkor francia robogó.
Akkor miért nem igazi fos kínai robogót vettél a fiadnak?
Miért nem valami keeway vettél neki ami megy 40-el fél évig és nyekk?
Nos Peugeot elvileg Francia ,de az alkatrészek meg minden nem erről tesz bizonylatot.
Lámpa búra az első ami ezt támasztja alá "Chen-Lyang"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!