Vennétek olyan dízeles autót aminek már tuningolva van a motorja?
1.9 tdi-ről van szó,gyári 90 paci helyett 170.A srácnak több dízeles autója volt már,de mindegyiket nagyon jól megcsinálta.Ezen is látszik,rengeteg időt töltött az autó építésével és tudom ,hogy nagyon jól sikerült.
A kérdésem az,hogy érdemes-e egy ilyet megvenni?
Nem szeretném,ha 1500km után a fél motort cserélni kellene(persze szerelővel megnézetném mielőtt megveszem)
Vagy ezek bírják a tuningot? Sok 1.9tdi van amit megpiszkálnak,gondolom azért mert jó a motor,ezért is gondolkodtam azon hogy megveszem.
Kösz a válaszokat!
nem vennék.alapból elmegy 400-at,ilyen durva tuningal meg elmegy 70 000et talán.
am ált 10-25 % amit tuningal szoktak pluszban elérni.90 nek a 20%a 18 LE lenne.tehát ha 115-Le lenne akkor még talán reális lenne.ez a 170 valszeg +turbó meg sport cuccok.
am meg sztem 1.9es 120-140 LE alapból,90Le-s a fojtott toyotákban szokott lenni a 4 literes fogyasztáshoz,de az meg 2000es nem 1.9es.
Tedd fel itt is a kérdésedet: [link]
Itt hozzá értőek fognak válaszolni.
Egyébként ha nem forgatják szét állandóan akkor elég sokáig el tudnak menni ezek a motorok.
nagy adagoló van rajta,valami különleges porlasztócsúcs,sportkipufogó,nagyobb turbó és még sok apróság.
akkor rosszul tudtam,én eddig azt hittem azok 90 lovasak.
köszi mindenkinek!
én is kevésnek találtam a 150.000 kilométert.amúgy nem hinném,hogy a tuning óta 20.000-nél több van benne,mivel céges kocsi mellett használták.
igazából mindegy is,mert úgy döntöttem nem kell nekem ilyen autó.lehet,hogy elmennék vele 100.000-et,de az is,hogy 1 év múlva cserélném a fél motort...nem próbálkozom ilyennel!
kösz a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!