Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Nehezen melegszik a motor?!

Nehezen melegszik a motor?!

Figyelt kérdés
Kicseréltük a termosztátot, utána rögtön jó volt a hőfok, rendesen felment 90-ig(87°C-os termosztáttal). Aztán mentem vele kicsit, kigyulladt a lámpa hogy kevés a víz, után kellett töltenem. Ahogy megálltam, és leszedtem a sapkát kifutott a forró víz(tudom meg kellett volna várni míg kihűl). Nincs is ezzel semmi bajom, mert rendesen utántöltöttem, csak tegyük fel, hogy levegős lett. Attól elképzelhető hogy nem akar felmenni megint 80 °C fölé? Tehát a kérdésem az, hogyha levegős a rendszer, akkor nem tud rendesen felmelegedni a motor? Vagy csak 2 napot bírt volna az új termosztát?

2013. máj. 4. 14:24
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Tipus hiba ....műszeregység jav !
2013. máj. 5. 09:59
 12/15 A kérdező kommentje:
95-ös, nem klímás. Motor leállítására értettem. Amikor rossz volt a termosztát, akkor helyben sem ment 70 fok fölé. Ha típushiba, akkor kihez kellene vinnem, mit és mennyi körül szokták javítani?
2013. máj. 5. 10:09
 13/15 anonim ***** válasza:

Bármelyik szerelő ki tudja zárni ,hogy a hűtőrendszered rendben van vagy nincs ...

Beleértve a termosztát nyitást ill a ventillátor normál működését is . Esetleg ha van hőmérője ,(én lézerest használok 8 ezerért vettem ) megtudjátok nézni a valós hőfokot . Ha minden rendben és vized üzemi hőfokos ( 90 ) akkor a műszer egységet ki kell venni és elvinni egy műszereket javító szakemberhez, vagy bontott ..

pld

[link]

2013. máj. 5. 10:57
 14/15 anonim ***** válasza:

Én úgy tudtam csak 93 ig volt ez a típushiba, ezért is kérdeztem mikori évjárat. Szerintem is az a megoldás, hogy kiméred hány fokos valójában a vízkör egy külső hőmérővel.

De ha tényleg jók a hőfokok én először a vízhőfok jeladóval kezdeném mert volt már rá példa, hogy 15-20 fokokat csalt...

2013. máj. 5. 11:05
 15/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a válaszokat! A héten viszem a szerelőhöz, mert vezérlés csere jön, és akkor adom az alábbi instrukciókat majd neki;) Üdv mindenkinek!
2013. máj. 5. 23:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!