Tanulómotornak: Simson vagy Yamaha DT 50?
Nos, van autójogsim, szóval vezethetek motort, de nagyon le vagyok korlátozva, 50 ccm-re :/
A simsonon azért gondolkozok, mert olcsó, könnyű vele megtanulni stb... de sokan azt írják, hogy szerviz igényesebb... A DT 50-re mindenki azt írja, hogy remek motor, és nem is kell annyit szervizelni, de viszont az ára a simson duplája-triplája (~150).
Pénzem az lenne most egy simsonra, de lehet hogy nyári melóval egy DT 50 re is futná.
Szerintetek?
Ha buzeráns módon feltörik az ülést meg monszter matricákkal teleaggatják az tényleg gyerekes.
Van egy fószer akinek full gyári kívülről a Simsonja, csak egy rezó van rajta. A motor 105 köbcentis és megy mint az állat egy Simsonhoz képest. Szerintem az ilyen már nem gyerekes. :)
Presztizs kérdést csinálsz belőle kérdező, az már kevésbé lesz presztizs, ha a gyerekes simsonos mellé áll a 150-200 ezres DT mellé, és 80-90 ezerből alázza le. Nekem is van 50-es vízhűtéses 6 sebis enduro motorom, nincs is vele bajom amíg megy, de ha egyszer lehal... 30-nál kezdődik egy henger, mert ugye nicasilt nem lehet fúrni, simsonon meg 20-ból megvan egy full felújítás, és megy mint a rakéta, csak nem gyárilag.
ennyi erővel az is gyerekes aki átépít/tuningol egy ladát driftre... pedig az eremény ugyanaz mintha egy E36-os BMW-t építene át, csak ár töredékéből kijön...
5/14
hát én nem biztos hogy egy 125-ös mz-t vettem volna nem olyan nagy ugrás a simsontól,a simó megy 60-70-et a mz 125 az meg 90-et.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!