Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Egy ilyet mennyiböl lehetne...

Maxwell90 kérdése:

Egy ilyet mennyiböl lehetne megcsinálni?

Figyelt kérdés

https://www.youtube.com/watch?v=u0B6fyJEsDU

egy ilyen hangcuccot mennyiböl lehetne belerakni simsonba és mi kellene hozzá?

2013. máj. 3. 15:17
 1/4 anonim ***** válasza:
Minek akarsz egy Simsonba, meg úgy egyáltalán egy motorba "hangcuccot"?
2013. máj. 3. 15:21
 2/4 anonim ***** válasza:

Egyet értek az elsővel, egy motorba minek hangcucc?

Én nekem is volt egy robogóm az előző tulaj préselt be egy egész DJ pultot szinte az ülés alatti tárolóba semmit nem tudtam pakolni, a motor oldalán két kisebb hangfal volt benne valami bivaly hangszóróval. Amikor mentem vele max hangerőn is alig hallottam belőle valamit, mondtam is a volt tulajnak hogy szerelje ki belőle mert nekem nem kell és akkor adja olcsóbban, de mondta hogy ő nem pepecsel vele meg a hangcucc nincs az árába. Hát az oldalát szépen kinyírta mert fúrógéppel szépen lerongálta az oldalát azt úgy kellett glettel megcsinálnom majd újrafestene, a hangcucc meg az erősítő csak nyúzta az aksit kb.

Szerintem felesleges beletenni mert úgysem lesz olyan jó, ha csak parkolás közbe akarsz vele menőzni arra is felesleges.

Hogy mennyiből lehet ezt lehet akár 15 ezertől a csillagos égig is, ugye kell bele egy kondi, egy erősítő akkor valami trafó ami szívja akkuról az energiát plusz a hangfalak meg az a vezeték amit rákötsz az mp3 ra vagy akármire ami a zenét adja. Én ezt az egész szettet egy autóba szereltem át mert meguntam hogy csak porosodik a garázsba és inkább a barátnőmnek adtam.

2013. máj. 3. 15:28
 3/4 anonim ***** válasza:
Nagyon dobozhangja van, én sem javaslom. De hogy a kérdésre is válaszoljak: Először is kell hozzá egy Simson aminek 12 Voltos az elektronikája. Ha nem 12 Voltos akkor a 6 Voltosat is át lehet építeni. Akkor kell még egy akku, egy kisebb erősítő és 1 hangszóró. Az erősítőt ha van az elektronikában jártasságod akkor te is el tudod készíteni. Egy 20 Wattos erősítő elfér a tenyeredben, olyan pici is tud lenni. Mindezt szépen összekötöd és élvezed a zenét. Nagyon szarul fog szólni, mert az a műanyag doboz nem erre lett kitalálva, de mindegy.
2013. máj. 3. 16:53
 4/4 anonim ***** válasza:
Csípőfogóval egy perc sincs kilopni belőle az erősítőt. Ha még csavarhúzó is van, akkor lehet vinni a hangszórókat is 2 perc alatt volt-nincs. Ezt is számold hozzá.
2013. máj. 3. 17:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!