Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Felnit vásdárolnék,15"-ost,...

Szabika1983 kérdése:

Felnit vásdárolnék,15"-ost, de nem tudom az alábbi jó lenne e rá? Mert már megjártam egyszer.

Figyelt kérdés

Felnit vásdárolnék, 15"-ost, de nem tudom az alábbi jó lenne e rá?? Mert már megjártam egyszer. 4X100-as lyukosztású volt az is, mint a mostani Renault Mégane Coupé 1-emre kellett, de szűk volt a belső kör, talán ez az ET száma... Jól tudom? Azt olvastam h ezek a gyári adatok:

Példa : 5 ½ J x 14 H2 ET 49, 4x100

5 ½ - felni szélesség collban (5)

J - felni magasságának és körvonalának jele

x - egyrészes, mélyágyazású keréktárcsa

14 - felni átmérö collban (1)

H2 - felni profil a külsö és belsö oldalakon Hump-vállal

(peremvédö)

ET 49 - besajtolás mélysége mm-ben. Ez a felni középvonala (2)

és a féktárcsára illeszkedö kerékagy közti távolság (3)

4x100 - rögzítö furatok száma és azok távolsága (4).

Ez helyes akkor?

2013. máj. 1. 18:57
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Igen, ez van folyamatban! :) Köszönöm a segítséged eddig.. még lehet jelentkezem :)
2013. máj. 1. 20:16
 12/12 anonim ***** válasza:
Amit mondtak már az a kerékagy átmérő. Ha nagyobb a közép furat a felnin akkor kell tehermentesítő gyűrű, ha kisebb akkor nem megy fel az autóra, de én biztos nem vennék vaterán felnit. Kitudja milyen állapotú. Lehet hogy megveszed aztán úgy fog ütni hogy kidobhatod a kukába.
2013. máj. 2. 13:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!