Aprilia SR50 DiTech motoron miből lehet észrevenni, hogy csapágyas?
Figyelt kérdés
A motoron menet közben enyhe rázkódás érezhető, olyan "hullámokban" végigmegy a motoron, a sebesség függvényében. Ezt először akkor vettem észre amikor a kompresszort visszatettem felújítás után. A kompresszort nem én újítottam, hanem egy szakember. Esetleg valaki tapasztalt-e hasonlót? Eddig nem jöttem rá, hogy mi okozhatja, de szeretném megjavítani, míg nagyobb kárt nem tesz a motorban. Válaszokat előre is köszönöm!2013. máj. 1. 12:10
1/2 anonim válasza:
Meg is válaszoltad a kérdést magadnak. Talán várj még egy kicsit vele mert a csapágyaknak bele kell kopniuk a helyükbe.
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ. A kompresszor felújítása óta kb. 800km futott a motor. A rázkodás azóta egyáltalán nem javult. Vagy a teljes bejáratáshoz több km kell még?
2013. máj. 1. 21:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!