Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mi a véleményetek egy régi...

Mi a véleményetek egy régi Ford KA kisautóról?

Figyelt kérdés
Első autónak szeretnék egy olcsó csajos autót, 250.000 Ft körül. Mit tudtok erről az autóról, a régi típusok kb. 98'-as mennyire van még egyben, mennyire megbízhatóak...?
2013. ápr. 30. 19:05
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Nem volt sajatom, de vezettem mar egy 1.3as KA-t parszor, illetve szereleset kozelebbrol megismertem :) Szerintem egesz rugalmas, meglepoen jol megy, lomhabbnak kepzeltem, ha a hatso uleseket lehajtod akkor jol pakolhato, nehany extra elofordulhat hogy van benne (ablakemelo), osszessegeben egy vegtelenul egyszeru kisauto, tenyleg kihagytak mindent belole amit csak ki lehet... Figyelj oda a rozsdasodasra, ne tevesszen meg a szinre fujt lokharito es oldalso muanyag diszitoelem, az elhanyagoltabbak mar a tanksapka kornyeken is sulyosan rohadnak, ha meg is probaltak eltuntetni a nyomokat mar a tapintasabol eszreveheted hogy ott nem olyan sima mint a tobbi helyen. Csomagtartoba emeld meg a szonyeget nezz be ala ott is. Masik tipp: vidd el vasarlas elott egy helyi szervizbe motordiagnosztikara, ennek dija kb 5 ezer forint, es megkimelhet tole hogy atverjenek egy tropara hajtott motoru jargannyal. Sok sikert!
2013. ápr. 30. 19:14
 2/3 Napkiraly ***** válasza:
250ezerért nagyon jó autó, csak a rozsda eheti
2013. ápr. 30. 21:05
 3/3 anonim ***** válasza:
Paráznék benne nagyon, de nyilván ennyi pénzből nem nagyon tudsz nyújtózkodni. Biztos olcsón fenntartható és városi üzemre, meg néha 1-2 rövidebb országúti kalandra tökéletes, csak nagyon óvatosan mert ha csatt van akkor nem véd túlzottan a kis kaszni.
2013. máj. 1. 04:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!