Lejárt külföldi okmányokkal autót venni?
Figyelt kérdés
1.9-es 105LE-s 99-es évjáratú Euro2-es autót,ha veszek itthon ami úgy van hogy lejárt külföldi okmányokkal.Erre az autóra a vételáron felül még mennyit kell fizetnem?Átírási költség az olcsóbb alapból gondolom nem?Mivel kereskedők sokszor ezeket úgy hirdetik,hogy ingyen átírás.2013. ápr. 30. 17:07
1/6 anonim válasza:
én 94 évjáratút vettem 2.0 benzin 115 LE és amit kifizetem az autóra azon kívül kb + 250.000 KPM vizsga meg minden
2/6 A kérdező kommentje:
És mi a teendő miután megvettem az autót?átírás is ugyanannyi mintha magyar autót vennék?60-70E?csak mert furcsa,hogy a kereskedők ingyen átírással hirdetik némelyik külföldi autót.
2013. máj. 7. 22:33
3/6 anonim válasza:
KPM vizsga utána aszerint befizeted a regisztrációs adót utána mehetsz az okmány irodába ott a rendszámot kell fizetni meg ilyen-olyan illetékeket okmány irodába kell egy sima adásvételi a regisztrációs adóhoz meg egy kétnyelvű adásvételi. illetve ha két részletbe van a kocsi akkor annak a papírjai ezt a forgalmiba megtudod nézni h van e part 1 illetve part 2 .
4/6 anonim válasza:
nekem a 86 kw 115 LE 94 évj EURO 2-re 148.000 a regisztrációs adó és erre jött rá a kpm meg a rendszám meg az ilyen illetékek , de egy jó tanács előtte vidd be ahol a regitsztrácós adót kell fizetni h lelehet e magyarosítani nekem is be kellett vinni. előző voltam
5/6 A kérdező kommentje:
mert vannak esetek mikor nem lehet magyarosítani az autót?:O
Átírás akkor hogyan működik?ugyanúgy 65-70E mintha magyar, műszakis autót vennék?
2013. máj. 8. 11:06
6/6 anonim válasza:
nekem ahol a regisztráció-t kell fizetni ott mondták h előtte vigyem be a papírjait. átíratni nem kell mivel regisztrációnál azt hiszem a te nevedre kerül . szóval átírást nem kell fizetni regisztráció-s adót kpm rendszámtábla meg ilyen olyan illetéket kell csak fizetni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!