Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Melyik motorgyártók a legjobba...

Melyik motorgyártók a legjobbak? (főleg a chopperekre gondolok)

Figyelt kérdés
Megbízhatóság,kényelem...

2013. ápr. 29. 17:57
 1/4 anonim ***** válasza:

Suzuki

Honda

2013. ápr. 29. 18:03
 2/4 anonim ***** válasza:
+1 a Hondának
2013. ápr. 29. 20:59
 3/4 anonim ***** válasza:
Szerintem a Yamaha gyártja a világ legigényesebb és legmegbízhatóbb motorjait, de tényleg nem rossz a Honda sem. A Honda olcsóbb tömegmodelljeinél azért előfordulnak elnagyolt vagy igénytelenebb részletek, a Suzuki meg (szerintem) alapból olyan, szóval azt én nem is sorolnám a legjobbak közé.
2013. ápr. 30. 12:30
 4/4 SEpi455 válasza:
Nekem jelenleg dragstarom van és a legkevésbé sem bántam meg hogy azt vettem, de a következő szerintem shadow lesz ugyanis nagyobbra váltanék... Szerintem ott vannak a hondák yamahák kawák és a hd ha van pénz dögivel... szuzukival én nekem semmi bajom nincs de speciel azt nem vennék mert nem tetszik, de kawát azt el tudnék még képzelni..a kényelemmel, megbízhatósággal egyik márkánál sincs gond így általánosságban, csak jót kell kifogni és érdemes kicsit a saját ízlésünkhöz,igényeinkhez alakítgatni a gépet...
2013. máj. 1. 12:59

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!