Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Miért olyan nagy szám egy...

Miért olyan nagy szám egy mai, illetve 10-15 éves kocsinál a "központi zár, rádió?

Figyelt kérdés

Amikor használt autókat nézegetek ott egy 10 éves kocsi, vagy 10 évnél fiatalabb, és jön a "központi zár, elektromos ablakok, cd-s rádió"

MOST KOMOLYAN EZ MIÉRT OLYAN NAGY SZÁM?

Ma és még a 10 éves autókban is van alapból elektromos ablak, meg köüzponti zár.

Miért olyan nagy dolog ez?

2013. ápr. 29. 16:17
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Mert gondolom minden apróságot föl akar sorolni a hirdetésben, hogy elámulj hogy többet kérhessen el érte.

Én pl nemrég egy 7 éves autót láttam aminél a hirdetés szövegében folyton azt emelték ki többször, hogy van benne defektjavító készlet. Nem tudtam elképzelni, hogy ez mi lehet és mitől olyan nagy szám hogy ezzel reklámozza a kocsit. Felhívtam az eladót és rákérdeztem. Nos a válasz: van benne pótkerék, emelő meg kerékkulcs.

Szerintem ez már 30 éve is alapfelszereltség volt.

Közben utánaolvastam és kiderült, hogy pontosabban nem is ez a defektjavító készlet. Hanem árulták a típust pótkerék nélkül, amihez csak egy kis szivargyújtós kompresszor meg valami defekttömítő folyadék volt.

A másik ilyen dolog: olvasgattam az autóm leírását, hogy milyen felszereltségeket tartalmaz. Szintén 7 éves autó. Van egy ilyen pont: előkészítés mobiltelefonhoz.

Állítólag ez azt jelenti, hogy van benne szivargyújtó, ahová be tudom dugni a telefon megfelelő töltőjét.

Szerintem a szivargyújtó is már alap legalább 30 éve.

2013. ápr. 29. 18:35
 12/12 anonim ***** válasza:
Bizonyos hirdetési oldalakon fel vannak sorolva a lehetséges extrák, csak be kell jelölni, ami megtalálható az autóban. Nyilván nem hagyom ki a jelölést, ha már adott a lehetőség, ezért van legtöbb esetben felsorolva minden elképzelhető "extra".
2013. ápr. 30. 08:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!