Miért olyan nagy szám egy mai, illetve 10-15 éves kocsinál a "központi zár, rádió?
Amikor használt autókat nézegetek ott egy 10 éves kocsi, vagy 10 évnél fiatalabb, és jön a "központi zár, elektromos ablakok, cd-s rádió"
MOST KOMOLYAN EZ MIÉRT OLYAN NAGY SZÁM?
Ma és még a 10 éves autókban is van alapból elektromos ablak, meg köüzponti zár.
Miért olyan nagy dolog ez?
Mert gondolom minden apróságot föl akar sorolni a hirdetésben, hogy elámulj hogy többet kérhessen el érte.
Én pl nemrég egy 7 éves autót láttam aminél a hirdetés szövegében folyton azt emelték ki többször, hogy van benne defektjavító készlet. Nem tudtam elképzelni, hogy ez mi lehet és mitől olyan nagy szám hogy ezzel reklámozza a kocsit. Felhívtam az eladót és rákérdeztem. Nos a válasz: van benne pótkerék, emelő meg kerékkulcs.
Szerintem ez már 30 éve is alapfelszereltség volt.
Közben utánaolvastam és kiderült, hogy pontosabban nem is ez a defektjavító készlet. Hanem árulták a típust pótkerék nélkül, amihez csak egy kis szivargyújtós kompresszor meg valami defekttömítő folyadék volt.
A másik ilyen dolog: olvasgattam az autóm leírását, hogy milyen felszereltségeket tartalmaz. Szintén 7 éves autó. Van egy ilyen pont: előkészítés mobiltelefonhoz.
Állítólag ez azt jelenti, hogy van benne szivargyújtó, ahová be tudom dugni a telefon megfelelő töltőjét.
Szerintem a szivargyújtó is már alap legalább 30 éve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!