Sok dolgot nem adtál meg, hogy mire és milyen kéne. Viszont, ha az a lényeg, hogy valami autó legyen, akkor ajánlom a Nissan Primerat. Én is valami ilyesmire szeretnék beruházni. Keveset eszik, megbízható, olcsók hozzá az alkatrészek.
[link] itt van egy pár darab
fiatalos legyen..olcsón fenntartható...stb. tehát az ilyen alapok..
köszi.!
Én atoyota carinát ajánlom nekem is olyan van igaz az enyém dízel és azok eléggé drágák de az öcsémnek van 2.0 benzinese nagyon jó kis gépek mind igaz akasztnijuk nagy mint egy A6 audié hát az alkatrész ár közép ár hozzá nem is túl drága de nem is olcsó itt egy pár
nagyon kényelmes biztonságos megbízható autók :)
De ha valami fiatalabat szeretnél és tényleg nagyon olcsón fenntarthatót akkor merem ajánlani nekd az 1.3 16 szelepes suzuki swifteket ezek már 84 pacisak egész jól menek ezektől tán nincs is olcsóban fentartható autó
Azért az összegért amit írtál már lehet belőlük kapni egy 2002-2003 évjáratút is jó állapotban :)
itt egy pár 1.3 16 szelepes swift
nagyon megbízható autók nekem is volt swiftem alcsony fogyasztás kedvezó alkatrész árak strapabíróság jellemzi a kis swiftet nagyon jó kis autók én legalábis meg voltam elégedve vele
hehe..xD
azt sejtettem..:D
De attól még lehetsz Úr,mint ember.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!