Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Féktárcsa+betétcsere után...

Féktárcsa+betétcsere után melegszik mi lehet a probléma?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Tegnap kicseréltem 2005-ös wagon r+ kocsimon a féktárcsát és a betétet ami után a fékhatás tökéletes de a problémám, hogy mind a két oldal melegszik ha ráköpök sistereg. A fékpofák darabjához adtak darabonként kettő drótszerű valamit aminek én semmi jelentőséget se tulajdonítottam ezért nem raktam be. Lehet, hogy ez okozza a problémát?

2013. ápr. 29. 09:04
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Nem azzal van baj,ha megcsinálod magadnak,hanem azzal hogy ha nincs tapasztalatod meg érzéked hozzá...
2013. ápr. 30. 07:53
 12/12 Beviz Elek ***** válasza:

Az èrzek vagy van vagy nincs... ez tèny.

Tapasztalata eleinte senkinek sincs, de ha èrdekli a dolog, szereti csinàlni, majd lesz.

Elöször egy olajcserèt is el kellett magyaràzni, hogy ne legyen gubanc. Most ha kell, akkor itthon lefestek 1-1 elemet. Nem lesz olyan mint egy profiè (föleg ha ùjra kell kezdeni ès a tököd televan:D), de elsö rànèzèsre senki sem mondja meg.

Èn szeretem csinàlni ès inkàbb megcsinàlom kètszer, elsz.pok vele, de ha gond van nem esek kètsègbe (Bp-n làttam csalàdapàt aki lyukas kerèkkel elment gumishoz, mert nem tudott kereketcserèlni).

De nem kell annyira messzire menni... öcsèm is csak vezetni szeret, szerelni nem. Szólt hogy nem vilàgìt az egyik làmpa. Mondtam, cserèld ki az izzót! Ja, de össze van ègve a kàbel. Ùgyhogy a tovàbbiakban nem foglalkozott vele. 1 hèt utàn meguntam, raktam màsik sarut, megnèztem hogy mitöl melegedhetett. Megoldottam, tökèletesen müködik.

2013. ápr. 30. 09:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!