Ilyen fajta motort ( GSX-R600 ) bárhol lehet kapni? Ez a rózsaszín, ez gyári szín igaz?
mennyibe kerülhet? 50 köbcentisek nem? köszönöm :)
egy lány
ne legyél már ennyire elszállva magadról hogy érzéked van a motorozáshoz csak azért mert 1-2szer mentél már vele, mert az ilyen öntelt idióták okozzák a mecsekihez hasonló baleseteket.. mindenki tud vezetni motort városban meg egyszerű utakon.. de kiváncsi vagyok hogy ha a Mátrába kerülnél hol lenne az a nagy tudáás. meg a felelősség tudat is csak addig van meg amíg meg nem érzed hogy milyen kib***ott jó veszélyes dolgokat csinálni..
én is lány vagyok, vannak más lány motoros ismerőseim akik sportmotorról leteszik a talpuk kanyarnál mert paráznak hogy elesnek, azt se tudják mi az a kompresszió stb. de azé ők állítják hogy hű de tudnak.. na, erre mondják hogy nevetséges, bár, ők legalább tudják hogy hogy a gixer nem segédmotor.. nem mondtam hogy minden motort ismerni kell, de a gixer azért eléggé alapvető LENNE :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!