Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ilyen fajta motort ( GSX-R600...

Ilyen fajta motort ( GSX-R600 ) bárhol lehet kapni? Ez a rózsaszín, ez gyári szín igaz?

Figyelt kérdés

mennyibe kerülhet? 50 köbcentisek nem? köszönöm :)

egy lány

2009. szept. 27. 12:34
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
A legkisebb gsxr 125 köbcentis. Lehet hogy csak jövőre adják ki, vagy már kiadták, nemtudom, de ha már a gsxr tetszik akkor olyat vegyél, vagyis 125 köbcentiset, ha kezdő vagy. Ha 600 assal kezdenél, akkor a motor is, és te is törnél mint a ropi. Újonnan a 125 ös gsxr kb 1,2 milla.
2009. szept. 27. 21:39
 12/15 A kérdező kommentje:
nem ilyen fajta motorom lesz,mivel nincs 50köbcentis. :)
2009. szept. 27. 22:18
 13/15 anonim ***** válasza:
szerintem egy ilyet vegyél: http://www.youtube.com/watch?v=NFGy-A68_vY || menjél ki a versenypályára és öld is meg magadat akkor legalább engem nem veszélyeztetsz a forgalomba mert ilyen hozzá állással nem tom hogy mit vársz, hogy írjanak neked?:D Bár amotorért kár lenne...
2009. szept. 28. 01:35
 14/15 A kérdező kommentje:
nem kell rögtön ítélni.nem ismertek... érzékem van a motorhoz.vezetni nagyon jól tudom.pedig nem vezettem olyan sokszor.felelősség tudatom is van.nem száguldozni fogok,h. széttörjem magam. és idővel majd mindenhez hozzászokok.nem vagyok hülye
2009. szept. 28. 14:40
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

ne legyél már ennyire elszállva magadról hogy érzéked van a motorozáshoz csak azért mert 1-2szer mentél már vele, mert az ilyen öntelt idióták okozzák a mecsekihez hasonló baleseteket.. mindenki tud vezetni motort városban meg egyszerű utakon.. de kiváncsi vagyok hogy ha a Mátrába kerülnél hol lenne az a nagy tudáás. meg a felelősség tudat is csak addig van meg amíg meg nem érzed hogy milyen kib***ott jó veszélyes dolgokat csinálni..

én is lány vagyok, vannak más lány motoros ismerőseim akik sportmotorról leteszik a talpuk kanyarnál mert paráznak hogy elesnek, azt se tudják mi az a kompresszió stb. de azé ők állítják hogy hű de tudnak.. na, erre mondják hogy nevetséges, bár, ők legalább tudják hogy hogy a gixer nem segédmotor.. nem mondtam hogy minden motort ismerni kell, de a gixer azért eléggé alapvető LENNE :P

2009. okt. 4. 15:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!