Motort szeretnék vásárolni, és nem tudok dönteni. Valakinek vannak ezekkel kapcsolatosan tapasztalatai? (Nagymotorok, bővebben lent)
Figyelt kérdés
A lehetséges motorok: Triumph Sprint ST/GT, Versys 1000, Cbf 1000F. A lényeg, hogy hosszútávon is kényelmes legyen, ne egye le a gatyámat azért és megbízható legyen. Valakinek van ezekkel a típusokkal tapasztalata? Fogyasztás, szélvédelem, megbízhatóság stb érdekel. Esetleg milyen nagyobb, 3-4 hengeresek vannak még, amik hasonlóak? Köszi előre is, széles utat!2013. ápr. 28. 17:01
1/3 sanya93 válasza:
Suzuki gsx inazuma 1200-as ha esetleng nagyobb érdekelne 4 hengeres 100 lovas 90nm-er feletti elég ritka megbízható 6 liter környékén eszik könnyű vele menni és alacsonyan van a súlypontja, 3mp alatt gyorsul százra nagyon menő gép ,sajnos nekem nem volt ilyenre pénzem ,de sokat motoroztam egyik ismerősöm révén egy ilyen géppel. szélvédelembe nem jó de plexit előre lehet rá venni és kíváló túragép lesz. 2002 ig gyártották 600-850e között szerintem jót lehet kapni 20-40e kimeterrel. Sok sikert széles utat :) Nekem 650 es apriliám van 1 hengeres túrázásra nagyon bevált.
2/3 A kérdező kommentje:
új gépet akarok venni, max 5k km-el
2013. ápr. 29. 06:36
3/3 anonim válasza:
Lehet azóta vettél már, ha van rá pénzed tedd, de szerintem nem érdemes új gépre pazarolni annyi pénzt ha néhány-tiz km-es -bejáratós- kórban levőt kéz alatt is kaphatsz megfelelőt. Ha pedig most kezdted a motorozást nagy géppel egyáltalán nem ajánlom hogy új vassal kezd a "tanulást" a forgalomban.
A motor választást több szempont határozza meg: Mire használod? munkába járásra, túrázásra.....
Mikor használod? csak nyáron, vagy egész évben...
Hol használod? városban, vidéken, föld vagy aszfaltúton...
Ezek után jön hogy melyik tetszik, és hogy melyikről ér le a lábad kényelmesen, a kormánya kézre áll vagy kényelmetlenné teszi a testtartást....szélvédettség...
Ezen szempontok szerint próbáld behatárolni mit akarsz vásárolni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!