Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Melyik autó illene hozzám...

Melyik autó illene hozzám illetve melyik éri meg?

Figyelt kérdés
Szóval 18 /F vagyok és venni akarok majd autót. Négy autóban gondolkodok ami tetszik is meg amiről nem hallottam rosszat: opel astra f jelenleg is ez van itthon csak 93as, volkswagen golf 3, fiat bravo mert fiatalos és sportos:D még negyedik a honda de inkább nem az anynira nem jön be meg áll. nem is olyan jók. Esetleg bmw?régebbi 316i az tetszik nem rossz na de amugy milyen. Összehasonlitási alapként főleg a fogyasztásuk-teljesitmény-ár-biztonság-felszereltség érdekel max 800ezerig . Sz.tem a golf éri meg jobban nagy a hely benne, egyben sportos is tud lenni családnak is megfelel ha több embert kell szállitanom. Fiat meg sportossága miatt tetszik és olcso is de miért?mert olasz?szar?Írjatok nem tudom eldönteni melyik lenne a jó. Évjáratokban mind ált. 96felett van enyni pénzért. Ja és benzinest vagy diesel-t érdemesebb venni?fogyasztásban nézve és teljesitémnyben én most benzinesen vezetek opel astra f 1.4gl
2009. szept. 26. 18:56
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
A golf jó választás lenne, ah kevés fogyasztásút akarsz akkor pedig egy 1.6TD, GTD a GTD 75lovas és kilehet belőle hozni mégtöbbet a füstcsavar feltekerésével illetve egy intercoolerral, vagy nagyobb adagolóval, viszont alapból megáll 5literbe és használt étolajjal is elmegy a világ végére:D Raksz rá alufelnit meg zenét és már kész is a jókis kocsi
2009. szept. 27. 02:38
 12/12 A kérdező kommentje:
:) Kösz az olajos dolgot már én is hallottam:D
2009. szept. 27. 08:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!