Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Hol találok olyan weboldalt...

Hol találok olyan weboldalt ahol elég jó árú személygépjárművek vannak és megbízhatóak?

Figyelt kérdés
Használtautó.hu nézegetem de félek h sok olyan van ami átverés pl ilyenek h vissza tekertek , nem dohányzó na + még arra lennék kíváncsi h milyen gépjárművet érdemes venni (korilag gondolom,és km ben )?

2013. ápr. 25. 14:59
 1/8 anonim ***** válasza:

Először is annak az esélye, hogy visszatekert/balesetes autót próbálnak rád sózni kb. mindenhol fennáll.

Az meg, hogy milyen autót érdemes venni az rengeteg dologtól függ, elsősorban, hogy mennyi pénzed van rá és, hogy mire kell.

2013. ápr. 25. 15:12
 2/8 A kérdező kommentje:
milliós tételbe nem mennék bele ink max 400 000Ft ig első autó lenne
2013. ápr. 25. 15:17
 3/8 anonim ***** válasza:
Hát 400 alatt szerintem necces jó autót találni. Mindenki másra esküszik, én a régi japánokra, én a helyedben hozzácsapnak még 100-200 rongyot és akkor már egész jó Honda Civicet vagy Nissan Almerát kapsz.
2013. ápr. 25. 15:53
 4/8 anonim ***** válasza:

Előttem szólónak igaza van, mindenki másra esküszik, ő pl a régi japánokra, én meg a régi németekre. (régiből japánt nem vennék, újból meg németet :)

Egyébként nem kell félni egy hirdetéstől sem. Ha valamelyik megtetszik, vagy szimplán csak szimpatikusnak érzed a hirdetést, akkor el kell menni, megnézni kipróbálni.

De a legjobb, ha tudsz magaddal vinni egy embert, aki ért a használt kocsikhoz (pl egy autószerelő ismerős)

Először is azt ajánlom, hogy szűkítsd le, milyen kocsit akarsz. Szabd meg a max árat, ccm-et, fogyasztást, méretet, ajtók számát, ilyesmiket, és akkor leszűkül annyira a ehetőségek száma, hogy már nem több tízezer hirdetést kelljen átnézned pl hasznaltauto.hu-n.

2013. ápr. 25. 16:14
 5/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat:)Egyébként németek közül milyenre gondolsz?
2013. ápr. 25. 16:36
 6/8 anonim ***** válasza:

4 kilóért ne legyenek túl nagy igényeid.

A magyar használatautóknak meg úgy a 75-80%-ában van visszatekerve a km óra.

2013. ápr. 25. 16:38
 7/8 anonim ***** válasza:

A régi Vw Passat-ok, Vento-k, 2-es, 3-as Golf-ok, 2f és 6n Polo-k, az Audi 80-asok, Opel Astra-k, Corsa-k mind jók.

Írnám a Bmw-ket és Merciket is, de azoknak a fenntartása, hiába régebbiek, költségesebb.

2013. ápr. 25. 16:40
 8/8 A kérdező kommentje:
Értem és köszönöm válaszodat , és válaszotokat:)
2013. ápr. 25. 16:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!