A Vasco termékek mennyire megbízhatóak?
Gázolajszűrőt nagyon jó áron kapnék itt:
Motorolaj és levőszűrő szintén jó árban van, de nem tudom mennyire bízhatok a minőségben. Ford fiesta dieselhez venném, a gyári minőségű gázolajszűrőért 13 ezeret is elkérnek autósboltban. Hozzáértők válaszát várnám, ajánlott e innen vásárolni Vasco terméket. Előre is köszönöm!
Fluxar egy viszonylag jó mennyiség de vigyázzál a filtershoppal most először rendeltem én is tőlük.
És jól átvertek vettem szűrőket és olajat csakhát nem azt az olajat küldték amit rendeltem konkrétan xado sl city line olajat küldtek az sm minősitésű helyett.
Ráadásul a kiszálitás is olyan volt hogy megvettem átutaltam másnap jött a visszaigazolás megkapták a pénzt átadták a csomagot a futárcégnek, de rá másfél hétre irtak smst a futárcégtől hogy megkapták a csomagot és kiszálitják.
Másnap jött még egy üzenet nem vettük át a csomagot pedig másnap ujra megpróbálják pedig minden otthon voltunk.
Másnap tényleg jött végre a futár azt mondta csak előző nap kapták meg a csomagot.
Én sajnos most nem voltam ott mert el kellett mennem dolgozni csak 1 hét mulva tudtam megnézni a csomagot és akkor vettem észre hogy nem azt az olajat küldték kicsusztam a 15 napos visszavételi időszakból de ha sikerül is visszaküldeni azt is nekem kellett volna kifizetni szóval én semmit nem spóroltam a filtershoppon sőt 3000ft le is huztak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!