Pár alap infót motorokról? :D "Motorokról hülyéknek"
Ha ő a motorozásban leli örömét, akkor nagyon kétlem, hogy te fogod kioktatni őt a dologról, főleg úgy, hogy kezdő vagy és itt kérdezed!
("amit esetleg mondhatnék neki")
Esetleg fejezd ki máshogy a kérdést, mert ebből nekem ez jött le!
először is ismerd fel a motorok típusát.
chopper
enduro
naked bike
supermoto
vagy valami. tudd, hogy neki milyen motorja van, és az milyen típus.
így láttatlanban nem tudom megmondani neked.
természetesen legyen neked is egy kedvenc típusod, és azt is tudd, hogy miért az a kedvenced. bár, ha tudja, hogy te laikus vagy, akkor mondjuk ilyen is jó, hogy azért, mert az olyan jól néz ki.
amúgy meg szerintem hogy a motorozásról beszélgess valakivel, ahhoz nem a motorokhoz kell értened, hanem a motorozáshoz. tudni kell, hogy miért jó motorozni, és hogy te miért szeretsz motorozni.
Azt tudod-e, hogy milyen motorja van?
Adhat támpontot ahhoz, hogy tippeket adjak.
Szerintem is elég, ha csillogó szemekkel érdeklődsz, aztán ő majd mesél :) Nincs azzal gond, ha nem értesz a motorokhoz, csak érdekel a téma...
Ha véletlenül olyan típus lenne, akinél ez nem működik (mit tudom én, biztos van olyan is), akkor némi alapinfó a motorokról sem segítene sokat, azt hiszem. A motorozást attól még kicsit sem értenéd, éreznéd jobban, ahhoz legalábbis motoroznod kéne...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!