Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Pár alap infót motorokról? :D...

Pár alap infót motorokról? :D "Motorokról hülyéknek"

Figyelt kérdés
Nos az a helyzet, hogy bejön egy pasi, és annyit tudok csak róla, hogy a motorozás az élete értelme. Szóval meglehetne a témánk, csak ezzel az a baj, hogy én totálisan nem értek semmit a motorokhoz, szóval jól jönne pár dolog, amit esetleg mondhatnék neki...... :D "Motorokról hülyéknek" típust várok! :D

2013. ápr. 25. 14:54
 1/6 anonim ***** válasza:

Ha ő a motorozásban leli örömét, akkor nagyon kétlem, hogy te fogod kioktatni őt a dologról, főleg úgy, hogy kezdő vagy és itt kérdezed!

("amit esetleg mondhatnék neki")

Esetleg fejezd ki máshogy a kérdést, mert ebből nekem ez jött le!

2013. ápr. 25. 14:59
 2/6 anonim ***** válasza:

először is ismerd fel a motorok típusát.

chopper

enduro

naked bike

supermoto

vagy valami. tudd, hogy neki milyen motorja van, és az milyen típus.

így láttatlanban nem tudom megmondani neked.

természetesen legyen neked is egy kedvenc típusod, és azt is tudd, hogy miért az a kedvenced. bár, ha tudja, hogy te laikus vagy, akkor mondjuk ilyen is jó, hogy azért, mert az olyan jól néz ki.

amúgy meg szerintem hogy a motorozásról beszélgess valakivel, ahhoz nem a motorokhoz kell értened, hanem a motorozáshoz. tudni kell, hogy miért jó motorozni, és hogy te miért szeretsz motorozni.

2013. ápr. 25. 15:00
 3/6 anonim ***** válasza:

Azt tudod-e, hogy milyen motorja van?

Adhat támpontot ahhoz, hogy tippeket adjak.

2013. ápr. 25. 15:01
 4/6 anonim ***** válasza:
Fordítva ülsz a lovon! Hagyjad, hogy ő mondja el neked mindent amit tud róla, visszakérdezni biztos fogsz tudni, ahhoz nem kell előzetes tudás.
2013. ápr. 25. 16:08
 5/6 anonim ***** válasza:
Én azt ajánlom, hogy ne akarj semmit se megtanulni, hanem menj oda hozzá, és kérd meg, hogy ő tanítson ki a motorok világáról. Ha tényleg ez az élete, biztos szívesen megteszi, és akkor máris közelebb vagy hozzá.
2013. ápr. 25. 16:08
 6/6 anonim ***** válasza:

Szerintem is elég, ha csillogó szemekkel érdeklődsz, aztán ő majd mesél :) Nincs azzal gond, ha nem értesz a motorokhoz, csak érdekel a téma...

Ha véletlenül olyan típus lenne, akinél ez nem működik (mit tudom én, biztos van olyan is), akkor némi alapinfó a motorokról sem segítene sokat, azt hiszem. A motorozást attól még kicsit sem értenéd, éreznéd jobban, ahhoz legalábbis motoroznod kéne...

2013. ápr. 26. 00:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!