Miért ilyen elnyühetetlenek a mercédesz motorjai?
Nem h*lye emberek dolgoznak ott, mérnöki szaktudás és odafigyelés meghozza az eredményét. A W124-es az egyik kedvencem és az a vicc, hogy hamarabb lakják le vagy törik össze magát az autót mint hogy a motor menne tönkre. Persze mint bármelyik motort ezeket is ki lehet nyírni, na de megfelelő odafigyeléssel nincs vele gond.
Kár, hogy a minőség sokszor a technológiával ellentétes arányban fejlődik. Az új Mercikkel már több gond van, és ez főleg a komputerizált megoldásnak köszönhető. Félreértés azonban ne essék, még mindig megbízható autó, csak már nem olyan kimagasló..
220 ezer km egyik motornak sem lehet akadály. Ha mégis, ott a tulajnál van a gond. Majd ha elemnt már 4-500 ezret, akkor mondhatod, hogy na, ez már valami.
Példának okáért az én Polo-m is 230 ezernél tart, és meg se kottyant neki.
"nem mintha az alfa JTD motorok nem mennének el 500E-t."
már amelyik. Én utóbbi időben több alfással beszéltem aki folyamatos szopórollerről beszélt mert a vezérlése egy hulladék.
Biztos nem mindené mondjuk. De Alfáról inkább negatívakat hallottam ilyen szempontból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!