Vizsga előtt egy fél nyugtató?
Holnap lesz a 4. forgalmi vizsgám. Az a gond, hogy nagyon nagyon izgulok ilyenkor, első vizsgán is annyira ideges voltam, remegett a lábam, hogy le is csúszott a kuplungról. A VB is látta rajtam h nagyin ideges vagyok, nyugtatgatott.. kicsit hatott is de aztán újra.. :S.
Jól vezetek, az oktatóm is dicsér, hogy az órákon nagyon jó vagyok, de a vizsgán túl idegeskedem. :( De persze balesetveszélyes helyzetben nem vagyok ideges, tök nyugodt vagyok, már többször kerültünk ilyen helyzetbe sajnos, amikor lakott területen kivül mentünk 90-nel, és irányjelzés nélkül, hirtelen az egyik nagyon közel lévő velünk szemben érkező autó elkezdett előzni, és gyorsan kellett reagálnom, lassítani, (persze nem satufék, hanem finomabban meglassítottam az autót, hogy a barom biztosan visszatudjon sorolni.) A lényeg hogy így a vizsga előtt nagyon izgulni szoktam, és ha elrontok valamit, amiért hibavonal jár, azon jár az eszem, és még idegesebb leszek. :(
Mit gondoltok, ha beveszek holnap a vizsga előtt egy fél nyugtatót, használhat? Vagy ha inkább rosszabb, álmosít, "kábít", csökkenti a teljesítményt, akkor inkább nem fogom bevenni.
Köszi a tanácsokat. Akkor hanyagolom a nyugtatót, max csinálok egy teát citromfűből, ami állítólag nyugtató, és stresszoldó hatású. Veszek egy jó kis fürdőt vizsga előtt, és megeszek egy féltáblacsokit. :-)
Pálinkát ajánlottak nekem is, de az alkoholt inkább kihagyom. Ritkán szoktam inni, és már egy kicsitől is 'becsiccsentek' . :-) Nálam 1 pohár sör is képes szédülést és 'jókedvet" okozni. :D :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!