Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Vennétek GPS navigációt csak...

Vennétek GPS navigációt csak azért, hogy legyen?

Figyelt kérdés
ritkán használnám.
2009. szept. 25. 18:33
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
nekem is alkalmanként kellene ha mondjuk nem találok egy utcát valahol. :D
2009. szept. 25. 19:57
 12/18 anonim ***** válasza:
Nem értek egyet, aki azt mondja nincs rá szükség, bármilyen okból keresel valahol egy utcát, ki a f.szom ismer minden utcát. Vezetés közbe nem lehet a műszerfalra teregetni méteres térképeket. Lehet elmész 5-ször az utca mellett amit keresel és feleslegesen pazarlod az üzemanyagot. Azt aláírom hogy mikor nem volt, akkor is tudtak boldogulni nélküle az emberek, de ha valami egyszerübben megy akkor nem azt nézi az ember hogy lehetne saját magát jól megszívatni rendszeresen. Míg térképen keresgélünk az is idő, ebbe meg beledobod a címet és bámulni sem kell mert szól hogy fordulj be, ha megfelelő minőségű, elég friss a térképed egy két szabálytalanságtól is megmenekítheti főleg a kezdőket, de még a tapasztaltabb sofőröket is.
2009. szept. 25. 20:00
 13/18 anonim ***** válasza:
Vegyél PSP-t. Ahhoz van navigációs szoftver és tudsz rajta játszani és még filmet is nézni. Autósba való tartót is lehet hozzá kapni, és olcsóbb mint egy sima GPS.
2009. szept. 25. 20:41
 14/18 A kérdező kommentje:

psp?

arról nem hallottam még...

2009. szept. 25. 21:02
 15/18 anonim ***** válasza:

Autósboltban vettem hozzá tartót, és navigációs szoftwer.

[link]

2009. szept. 25. 21:17
 16/18 A kérdező kommentje:
mennyi egy ilyen?:O
2009. szept. 25. 21:23
 17/18 anonim ***** válasza:

Vegyél Nokia 5800-t nekem az van, van rajta 3 GPS szoftver, valamelyik mindig jó és ingyen frissítek rajta örökké térképet:D Eu-t is Mo-t is sőt, még amerikát is:D

És lehet vele telefonálni is, van benne WiFi, kb minden:D

2009. szept. 26. 22:52
 18/18 A kérdező kommentje:
jó drága lehet egy olyan. :)
2009. szept. 27. 13:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!