Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Vennétek GPS navigációt csak...

Vennétek GPS navigációt csak azért, hogy legyen?

Figyelt kérdés
ritkán használnám.
2009. szept. 25. 18:33
1 2
 1/18 A kérdező kommentje:
Euronic.sban hirdetnek egy MIO-t 19.990ért.
2009. szept. 25. 18:34
 2/18 anonim válasza:
100%

Hasznos, nekem ugyan nincs, de ismerőseimnek akiknek van ők is ritkán használják csak ha utaznak, és az nincs olyan sűrűn. Végülis ők is megvették. Amúgy annyi a baja ezeknek ha elveszti a jelet akkor sokan képesek bepénikolni hogy jóég most akkor elfogok veszni...sztem ez hülyeség de mind1 :D viszont könnyebb vele tájékozódni mint egy térképpel. Mi még pesten vettük igénybe csak ott a magas épületek leárnyékolták sokszor (az egy siemens futjitsu volt), de Ausztriában is jó volt :D

Ha van rá pénzed, vagy nem fogod utóbb sajnálni azt a huszast akkor vehetsz mert sokszor hasznát lehet venni amikor vki utazik.

2009. szept. 25. 18:43
 3/18 anonim ***** válasza:
100%
Én vennék, bár én tavasztól sokat járnék motorral túrázni. De nemhiszem hogy lessz, inkább motorra költöm és eltévedek 2szer térképpel... :D
2009. szept. 25. 18:44
 4/18 anonim ***** válasza:
84%
Nekem a kocsimba alapból van , meg a mobilom is elég fejlett szóval abba is van , de mivel álltalába tudom hova megyek nem nagyon szoktak kelleni . Volt amikor jól jött , de ha nem lenne legfeljebb csak kis összegeket adnék ki érte ...
2009. szept. 25. 18:58
 5/18 A kérdező kommentje:

20 ezernél olcsóbban nem kapok.

Mio elég jó márka, évi 2 ingyenes térképfrissítés jár hozzá.

nekem csak Mo.-ra kéne gyakorlatilag. :D

2009. szept. 25. 19:00
 6/18 anonim ***** válasza:
47%

Valami olyasmit olvastam, hogy hamarosan úgyis összeomlik a GPS rendszer, mert a műholdak elöregedtek és nincs pénz a javításra vagy újak fellövésére.. :D Franc tudja.

Venni nem vennék, jó az irányérzékem. :)

2009. szept. 25. 19:09
 7/18 anonim ***** válasza:
JÓ ha van, mert egy nagyobb városban főleg, ha még ott is laksz ki tud minden utcát hogy hol van, vagy egy kisebb helyen is, meg sokaknak hobbiból is tetszik ha van, én is így voltam, általában akkor rakom föl ha keresek valamit, de hasznát lehet venni.
2009. szept. 25. 19:13
 8/18 anonim ***** válasza:
52%

Csak azért hogy legyen NEM!!! ha úgy gondolod most nincs rá szükséged akkor ne vedd meg. Tök felesleges.

Inkább költsd azt a 20ezret valamire amire szükséged van vagy szeretnél.

Magyarországon nincs szükség navigációs rendszerre.

2009. szept. 25. 19:20
 9/18 anonim ***** válasza:
100%
Azért azt cáfolnám hogy nincsen szükséged navigációs rendszerre, ugyanis a táblázottság csapnivaló, főleg Pesten. Könnyű eltévedni ott, ahol nem ismered ki magad.
2009. szept. 25. 19:23
 10/18 anonim ***** válasza:
100%
naná hogy vennék, és fogok is venni ha lesz kocsim ;P
2009. szept. 25. 19:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!