500-600 ezerért E39 -es 5-ös BMW -t érdemes venni?
Egy 2.5 -ös dízel E39 -est láttam, 98-2000 -es évjárat között magyar okmányokkal és egész jó állapotban. Mennyi lenne rá az éves fenntartása (adó, biztosítás, egyebek)?
A 2.5 -ös dízelnek autópályán 80 km/h -s átlagsebesség mellett milyen a fogyasztása?
Köszönöm a válaszokat!:)
Igen, éngem is ez tántorít vissza. Nekem az Audi 100 -as valahogy jobban tetszik. Bár elég öreg az az autó (20 éves, 92 -es évjáratúakat látok). Nem tudom. Nem lenne szükséges a nagy motor, sőt, a lényeg az lenne, ha viszonylag kevés adót kellene rá fizetni, keveset enne, viszont kellene a nagyobb hely az utazótáskának (legalább 3 utazótáskának kellene hely:) ). Említették még az Opelt is, meg néztem a Golv IV -et is, csak nem tudom, hogy a csapott hátúakba mennyire férne be a két-három utazótáska :S
"A 2.5 -ös dízelnek autópályán 80 km/h -s átlagsebesség mellett milyen a fogyasztása?"
Autópályán 80-nal??
Te NE vegyél BMW-t!
(Amúgy amennyiért kinézted, annyit simán rá fogsz költeni minden évben!!)
"A 2.5 -ös dízelnek autópályán 80 km/h -s átlagsebesség mellett milyen a fogyasztása?"
Kb. ugyan annyi, mint 140-el. Minimális az eltérés.
Ez nem 1.2-es swift, ami meghal az érdi emelkedőn ;)
Amúgy 5 kilóért szerintem se vegyél E39-et. Az csakis bontószökevény lehet amire a gatyád is rámegy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!