Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Érdemes 3-4hónapra autót venni?

Érdemes 3-4hónapra autót venni?

Figyelt kérdés
Friss jogsim van , 10hónapos kb , a családi kocsit nem szeretném tönkretenni,de valamivel meg kell tanulni hóban vezetni ezért szóba jöhetne egy kocka lada vagy esetleg egy samara ,max 80-90-et szeretnék kiadni érte.
2009. szept. 25. 15:48
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
hát én nem vennék azért kocsit hogy megtanuljak télen vezetni.Gyakorolgass hóban és jeges úton is vezetni persze felügyelet mellett és akkor nem lesz probléma.Ha nem mégy gyorsan és odafigyelsz akkor nem lesz baj.Azért a 3 hónapért ne vegyél autót mert nem is biztos hogy nagy hó lesz és akkor fölösleges adsz ki 100 ezret+az átíratás ami 50 ezer!!
2009. szept. 25. 16:03
 2/6 anonim ***** válasza:
Igen, ott az átírás és egyéb költségek, meg nehogy megvegyél egy eladhatatlan autót, ráköltsd az ára 3-szorosát. Az olcsó autók is 300 körül kezdődnek amivel még el is lehet esetleg jutni valahová. Ha tehetséges kezdő vagy óvatosan lehet hogy nem tennél kárt a családi autóban.
2009. szept. 25. 18:06
 3/6 A kérdező kommentje:

Eddig mindenki mást mondott ...

pl sokan mondják h vegyek egy sima kocka ladát 70-80ért adásvételivel és kész , az nem fog szétesni stb..

Kérdés hogy megéri e..

2009. szept. 25. 20:18
 4/6 anonim ***** válasza:

Nem muszáj átiratni sztem. Nem tudom mennyi a bünti ennek járj utána. Mennyi a határidő a vásárlástól az átírásig. Tuti van vmi határidő.

Kocka Lada meg ha jól tudom hátsó kerekes, úgyhogy olyat ne vegyél mert egy ki gázadásra elmegy a hátulja. Ha már leesett a hó. De ökörködésre faxa.

Sztem vegyél egy 1es golfot vagy egy polo-t 86os évjárat 55-60ezer Ft. Azt elhiszem, hogy nem akarod összetörni a jó kocsit. Az a lényeg pöfögjön el pár hónapot.

Sok sikert

2009. szept. 25. 21:18
 5/6 anonim ***** válasza:

első vagyok

Meg ne próbálj átíratás nélkül autót venni!!Ha nem íratod át akkor olyan büntetést kapsz hogy fizethetsz egy darabig!!

Az hogy megéri azt csak te tudod mert én nem tudom hogy csak tanulni akarsz e vagy van vele valami célod.

Ha csak gyakorolni kell akkor 30-40 ért is veszel rendszám és papír nélküli autót /Ladát/ de ha elkap a rendőr akkor nagy bajba kerülsz és így már nem biztos hogy megéri.

Inkább javasolnék egy olyan autót ami csak a tiéd persze csak akkor ha megengedhetitek magatoknak!!Mert így nem csak télen hanem nyáron is jó!!

2009. szept. 25. 21:42
 6/6 anonim ***** válasza:

előző vagyok

21:19 nek!!

15 napja van a vásárlónak hogy átírassa az autót különben jön a felszólítás majd a büntetés!!!

2009. szept. 25. 21:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!