Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen autót ajánlanál nekem...

Milyen autót ajánlanál nekem a lentiek tekintetében?

Figyelt kérdés

Első autóm lenne, a cél egy maximum 500 ezer forintos, megbízható, 10-15 éves gép. Szeretek pakolni (bevásárlás, peca, nyaralás), ezért szempont a nagy csomag/raktér, de nem Ifára gondoltam, mert általában ketten használnánk a menyasszonyommal, városban és azon kívül egyaránt.

Nem kell egy aszfaltmaró izomgép, hanem egy békés, megfizethető kis családi autó, elektromos ablakkal, szervóval, és olcsó fenntarthatósággal.

2013. ápr. 21. 10:49
1 2
 11/19 Beviz Elek ***** válasza:

A japànok nagyon jó autók. Linkeltèk a swifteket. Megbìzhatósàg kivàló. Szó volt a toyotàról. Ùgyszintèn kivàló. Ha nem lennèk belezùgva a sajàtomba, akkor egy toyota avensist is el tudnèk kèpzelni a seggem alatt.

Nekem nissan primera-m (p11) van ès erre sem tudok rosszat mondani, csak ne dìzelt.

Le fogom az enyèmet cserèlni (1.6benzin) nagyobbra (2.0 benzin), de ugyanilyen p11esre. Ezeket is csak ajànlani tudom (ezt 97-99ben gyàrtottàk).

Fontos: ne p11-144re gondolj. Az ùjabb, de rosszabb is!

2013. ápr. 26. 17:15
 12/19 anonim ***** válasza:

Én egy békés kis fogyasztású (6 lit) 1.4 8V (60 paci)F Astra Caravan-t ajánlanék neked. Nekem is ilyen van. Ha akarod dinnyeszállító, ha akarod családi kocsi, vágtam bele 10 cm-es szivacsot aludni (két méteres franciaággyá alakítható) és akkor Opelhotel.

Ennyi a válasz. Most bocs de OFF jön.

Macilaci wazee a kedvemért tanulj meg kérlek helyesen írni!!!!!!!! Léci!!!

Annyi kommentedet olvastam már, és most szakadt el a cérna... Bocsi...

2013. ápr. 26. 20:37
 13/19 anonim ***** válasza:
55%
már bocsásmeg kedves utrólsó nem fogok ate kedvedért órákig pötyörészni leszarom hogy helyesen írok e ezen afórumon csak egy fórum nem oedig ügyvezető i roda te meg tanúlhatnál illemet hogy ne szólögas be másoknak a helyes írtásos hülyeségeddel és készzzz !!!!!
2013. ápr. 26. 21:03
 14/19 anonim ***** válasza:
55%
és mi afaxért kell követni ha nem válalnám fel afelhasználói nevemet sehonnan nem tudnád hogy én írok unom már mindig ezeket ahelyes írásos beszólásokat ha annyira érdekel ez atéma meny el egy iskolába nyelvtant tanítani ott nyaggathatod a gyerekeket ezel
2013. ápr. 26. 21:07
 15/19 anonim ***** válasza:
undotritómikor v alaki nwem irhejesen
2013. ápr. 26. 21:36
 16/19 anonim ***** válasza:
100%
ne kötekedj a helyes író barátunkkal utolsó mert te is megjárod XDDD
2013. ápr. 26. 21:42
 17/19 A kérdező kommentje:
mi a baj a dízellel?
2013. ápr. 27. 23:11
 18/19 anonim ***** válasza:

Ezekhez mit szólsz kérdező ezek dízelek

mazda 626

[link]

[link]

[link]

Honda Acord

[link]

[link]

[link]

2013. ápr. 27. 23:19
 19/19 anonim ***** válasza:
A honda acord ugyan olyan nagyok mint acarinák amiket linkeltem a heverom most vet egy ilyen honda acordot nekem meg carinám van csak innen tudom hogy jó nagy kényelmes autó az is :)
2013. ápr. 27. 23:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!