Ford focus ambiente autórádiójának mi a biztonsági kódja?
(Az előző "kérdéselő"-nek apuja vagyok)És nincs meg az a kártya amin rajta van.Alap rádió van benne.Kép a külsejéről:
Kép a belsejéről: [link] (csak az enyémben nincs fedélzeti számitógép)
Gondolom meglepő, de mindegyiknek más és más! Ha mind egy kóddal működne, akkor szerinted érne valamit? A lakásriasztódnak se 1234 a kódja (legalábbis remélem).
Vannak fórumok, ahol kicsi pénzért megírják, ha beküldöd a rádió gyári számát!
Kicsit többe kerül, ha egy forgalmazót keresel fel...
Az én autómnak a szervizkönyvébe is beírták a kódot átadáskor. Még megvan, pedig 12 éves a taliga.
:D
Mi azt aztán honnan tudjuk?!
(Nekem is megvan még a biztonsági kártyája az autómnak. Pedig 8 éves és a negyedik tulajdonosa vagyok. Az enyém nem kér rádió kódot (más márka), mert az autóhoz van tanítva szoftveresen. Ha letanítás nélkül vennénk ki és beraknánk egy másik autóba nem fog működni. De amíg azt érzi, hogy a saját helyén van, nem kér soha kódot. Szerintem ez ésszerűbb megoldás az autógyártó részéről.)
Köszi, bár én szerintem nem voltam túl hasznos.
Amúgy márkaszervizben is jó eséllyel meg tudják mondani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!