Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » 1993 Opel Astra Combi hátsó...

Boros karoly kérdése:

1993 Opel Astra Combi hátsó ablakmosó szórófejet hogyan tudom kivenni a helyéről?

Figyelt kérdés
Az ablakmosó szórófej, a hátsó ajtó felső részén van elhelyezve. Sajnos elduglt, és nem tudom hogyan kell kivenni a helyéről, hogy kitisztítsam. Valaki tudná rá a választ?

#ablakmosó #szórófej.
2013. ápr. 19. 19:01
 1/1 anonim ***** válasza:
Hasonló problémám volt, csak nekem a csöve szakadt el. Le kellett szedni belül a műanyag burkolatot, és vágni kellett egy kis ablakot az ablakmosó fúvóka mögött. Másképp nem lehet kiszedni, mivel bepattintós, és a kivételéhez a össze kell nyomni két kis körmöt a fúvóka oldalán. Az ablak vágásához gravírozó gépet, és ebbe fogható kis vágókorongot használtam. Lehet találsz némi rozsdát is itt, érdemes valahogy bejuttatni ebbe az üregbe ilyenkor némi hammerite festéket. Én még üregvédővel is befújtam, spray formában kapható, jár hozzá egy hosszú cső is, festékboltban 1200Ft és jó sok van benne . Ha végeztünk, a műanyag burkolat visszahelyezésével a kis ablakunk szépen eltakarható.
2013. szept. 29. 13:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!