600 as VS 1000 res vagy nagyobb motor?
Én 1000-est vennék.
Úgy értem szavaidat, hogy a fogyasztás fontos szempontod. Na most, alapvetően nincs különbség a kettő között. Csukló függő. Mindkét típussal lehet szépen is menni, meg durván is. Ég és föld a fogyasztási különbség. Talán ha nagyon meg akarjuk mondani, hogy melyik az olcsóbb, akkor az autópálya eldöntheti. Egy 600-ast, 200-as tempóhoz már igencsak pörgetni kell. Az 1000-es meg bírja, közepes fordulatszámon, így tehát az kevesebbet fogyaszt. Városban nincs különbség, 200-nél olcsóbb az 1000-es.
Ugyanemiatt a jelenség miatt (600-ast kell pörgetni, 1000-est nem kell a piros sávba huzatni), az alkatrészek is jobban kopnak egy 600-ason. Minél nagyobb a nyomás, annál jobban amortizálódnak rajta a cuccok is.
Hangban, érzésben is az 1000-es nyer. Egyszerűen mélyebb a hangja, és mindig, minden helyzetben lesz még kis tartalék erőd, ha kell.
ma 14:30
Most gondolom az utak minőségére gondolsz,de szerintem az erős nagy gépek tulajai 90% kának sok az a nagy teljesítményű gép,de tudom az élvezet az ami király vettem a lapot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!