Ti is úgy vagytok, hogy van egy kocsitok, de már 1-2 év után nézitek mindig, hogy mi legyen helyette?
Figyelt kérdés
2013. ápr. 17. 16:03
1/9 anonim válasza:
Nem
Én a mostani kocsimat legalább 7 évre (inkább több) vagy nagyobb bajig meg se válok tőle.
És hogy miért?, mert ez is elvisz bárhová
2/9 anonim válasza:
Nem. Épp ellenkezőleg. Nagyon a szívemhez tud nőni egy-egy autó.
3/9 anonim válasza:
Nem. 6 éve van meg a kocsim, és lassan meg kell tőle válni, mert motorikusan picit kezd leépülni, másfelől meg kicsit röhejes, hogy ilyen régi, olcsó kocsival közlekedek mikor elég okésan keresek, de nagyon nem akaródzik lecserélni. Megszerettem, szerintem mai napig szép formájú, elvisz bárhova, 6 év alatt egyszer sem robbantunk le.
4/9 anonim válasza:
Általában amint megveszem, egyből árulom is. Ettől függetlenül a szívemhez tudnak nőni, de mindig keresek rajtuk, így egyre jobb autókat vehetek.
5/9 anonim válasza:
Nem. Úgy tervezem, hogy addig használom, amíg ésszerű határokon belül javítható. Idén lesz 8 éves, de még 10 évig biztos megtartom. Nekem teljesen megfelel. Fürge, kényelmes, praktikus, biztonságos, szép (tolatóradar, ülésfűtés, keréknyomsá figyelő rendszer, digitális klíma, 8 légzsák, ESP, ASR, CDC, IDS+, stb.). Szóval semmi indokom nincs, hogy lecseréljem. Na meg pénzem sincs nagyon ennél újabbat, jobbat venni.
6/9 anonim válasza:
Én is széthullásig tervezem megtartani a kocsimat, az kb. még 6-7 év (2005-ös). A motorokat cserélgetem, az autó az sokkal inkább a teherhordó szerepét látja el, ami esőben, hóban, fagyban megbízhatóan elvisz - azaz nem élvezeti cikk, hanem használati tárgy.
7/9 anonim válasza:
Ha megtehetném, sem tenném. Ha megszerettem az autót, legalább 4-5 évig használom.
8/9 anonim válasza:
Azt hittem, így leszek vele, de annyira hozzám nőtt ,hogy ameddig gurul, itt marad. :D
Amúgy egy 21 éves Polo Foxról van szó.
9/9 anonim válasza:
Ismerős az érzés, viszont a mostani autómba annyi pénzt locsoltam, hogy rengeteget buknék rajta, ezért marad. A tervem szerint őt befejezem, és majd mellette lesz másik autóm, amit cserélgetek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!