Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ha nekidőlök egy motornak,...

Ha nekidőlök egy motornak, megszólal a riasztó? :D

Figyelt kérdés
Tudom hogy hülye kérdés, van egy fiú, akit szeretnék visszakapni, és gondoltam szexin a motorjának dőlve várom majd valamelyik nap meló után, csak nemtom hogy működnek a riasztók a motorokon, haha:D
2013. ápr. 17. 00:20
 1/6 anonim ***** válasza:
nagyon vicces kérdés
2013. ápr. 17. 00:41
 2/6 A kérdező kommentje:
Örülök, de jó lenne, ha válaszolnál is:)
2013. ápr. 17. 00:49
 3/6 anonim ***** válasza:

Akár rá is ülhetsz, nem fog megszólalni. Motorokra féktárcsa riasztót, illetve zárat szokás tenni, ami riaszt ha elakarják tolni, ezáltal védi is. És tényleg - rám 2 éve kihívták a zsarukat, mert éjjel fél 12-kor Pesten, az Oktogon közelében a körúton feltörettem a saját kocsimat, mivel véletlen belezártam a kulcsot a csomagtartójába, hülye fejjel. Először az utasteret nyitotta ki és távolról láttam, hogy figyel egy férfi, hogy mit csinálunk, aztán 1 percen belül szirénázó rendőr autó jelent meg.

Na de a kérdésre még visszatérve, nyomásra aktiváló riasztót nem szokás motorra tenni. Szóval csak arra figyelj, hogy ne akard tologatni, ott dőlj neki, ahol éppen áll.

2013. ápr. 17. 01:29
 4/6 anonim ***** válasza:
a haveromén olyan van ami dőlés érzékelős és megszólal. nem biztos hogy megfog. esetleg próbálj rácsapni az ülésre, vagy az oldalára. de azért finoman ;) :D
2013. ápr. 17. 01:58
 5/6 A kérdező kommentje:
:D Köszi a válaszokat!:)
2013. ápr. 17. 21:38
 6/6 anonim ***** válasza:

Az enyém már akkor riaszt ha kozeledsz hozzá. :)

Van benne az alap rezgés érzékelő ami akkor csipog ha babrálják a motort. Ha nem hagyják abba nehány másodpercen belül vagy jobban mozgatják akkor élesen riaszt.

Ezen felül van benne egy proximity sensor ami ahogy a neve is mutatja... Azt érzékeli ha valaki elég közel nyúl a motorhoz és elkezd csipogni figyelmeztetés képpen. Lehet állítani az érzékenységét.

2013. ápr. 18. 23:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!