Miért szol állandóan a riasztó a kocsiban?
Van nekem egy Toyota Yaris 1.0 linea Terra gépjárművem.
1 hétig nem használtam mert szabin voltam. Ma reggel nem indult,gondolom az aksi lemerült de nem is ez ami aggaszt engem. Bármit csináltam beindult a riasztó. Ha el akartam indítani a kocsit beindult, ha felkapcsoltam(volna) a lámpát beindult. Még az aksit/kocsit be lehet bikáztatni, de mi a baja a riasztónak?
Valószínű, hogy a riasztód figyeli az akku feszültségét is!
A csökkenő/lecsökkent feszültségre is riaszt.
Kpcsold ki, bikázd be az autót és ha jár, töltődik az akksi akkor próbáld újra a riasztót
"Amikor beszállok a kocsiba ki kell hogy kapcsoljam a riasztót. Ennek ellenére beriaszt ha megpróbálom beindítani a kocsit, vagy felkapcsolom a lámpát."
Ez nekem nem világos! Ha kikapcsolod, akkor nem riaszthat be!
Bár én úgy értettem a kikapcsolást, hogy megszünteted az áramellátását. A riasztás leállítása nem azonos a riasztó kikapcsolásával!
Amikor indítani próbálsz az akku alámerül, és a riasztó újraindul (Van saját akkuja). Ez miatt kapcsol be állandóan. Ha megvan a tiltókulcsa, akkor keresd meg a hang forrását, az lesz a központ is, és a hátulján lévő kulcsnyílásba dugva kapcsold ki. A kulcsnyíláson gumidugó szokott lenni, előbb azt nyisd ki!
:)
Valami ilyesmit keress, mint a képen a nagy "doboz":
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!