A1 kategóriával maximum 125 köbcentis ÉS legfeljebb 11kW teljesítményű motort, vagy 125 köbcentis VAGY 11kW teljesítményű motort vezethetek?
Figyelt kérdés
2013. ápr. 16. 23:54
1/3 anonim válasza:
Legfeljebb 125 köbcentis és 11 kW-os motort vezethetsz. Tehát nem vezetheted a 125-ös, 30 lóerős Cagiva Mitot (vagyis de, mert úgyis 11 kW-osnak, azaz 15 lóerősnek van lepapírozva) és a 150-es, de csak (azt hiszem) 12 lóerős ETZ-t.
2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ. Akkor szerintem A2-t fogok letenni :D
2013. ápr. 17. 00:01
3/3 anonim válasza:
Szerintem aki napi szinten közlekedésre közlekedési eszközként "munkaeszköznek" akar használni egy motort annak az A1 (125ös)kategória bőven elegendő,de ez csakaz én véleményem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!