Hogy tetszik az új Mercedes S osztály?
Nekem nem tetszik.
(Nem telik rá, de nem azért fikázom).
Nagy Merci fan vagyok, szerintem a W126, W140 nagyon jól nézett ki a maga idejében, sőt, még mai szemmel is szép autók. A W220 egy hányadék volt, minden idők legundorítóbb S Mercije. Szó szerint sokkolóan ronda.
A W221 egész jó lett, nagyságrendekkel szebb, mint a 220-as, bár kicsit finomkodó, nem az az agresszív vadállat, ami a régi Merciket jellemezte.
Reménykedtem benne, hogy az új modell kicsit sportosabb, agresszívebb lesz, mint pl a BMW F01, de nem lett.
Az eleje sem tetszik, bár szemből még elmegy, olalről nézve az elejét viszont már nem szép szerintem. A hátulja egyenesen ronda, a belseje meg egy hányadék azzal az egybe húzott képernyővel, és azzal a 4 kolosszálisan nagy, kerek undormány szellőzővel.
A másik bajom, hogy már túlzásba viszik az elektronikát. Kvázi sok szituban már helyetted vezeti magát az autó, (nézd meg hogy beleszól a vezetésbe a BAS vagy a sávtartó) amit nem tartok jónak. (Mondjuk a sok tehetségtelen, figyelmetlen, beképzelt úrvezetőnek biztos jó).
Ettől függetlenül, szívesen birtokolnék egy ilyen autót, a kényelem, luxus, biztonság, és presztízs miatt.
Csak a nagy várakozás után (már másfél éve nézegetem a kémfotókat) számomra nagy csalódás lett a külseje (meg a belseje is, már ami a középkonzolt illeti).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!