Kovács László if kérdése:
Melyiket vennétek? Rover 620 sdi vagy Alfa Romeo 156 1.9 jtd
Figyelt kérdés
1997-2002-ig lévő évjáratban gondolkodom. 500ezer körül.2013. ápr. 14. 18:36
1/4 anonim válasza:
Rover-t nem ismerem, de Alfa-t nem fogsz kapni 500 ezerért jó állapotban, csak széthajtott sz*rt. Dízelből meg pláne nem.
2/4 anonim válasza:
Rover nagyon jo kocsi,az van nekem 3éve. Alfa romeo apámnak van,az is jo kocsi,de nagyon drágák hozzá az alkatrészek. Én benzinest választanám,mert dízel autok télen nem nagyon indulnak be,ha nincsenek rendesen karbantartva.
3/4 anonim válasza:
13 éves dízel Alfám van télen is pöccre indul. Az alkatrész hozzá - kis túlzással - fillérekbe kerül. 500e-ért szerintem sem biztos, hogy fogsz kapni, az már elég necces! Rovert nem vennék, mert bezárt a gyár (ha jól tudom).
4/4 anonim válasza:
Ilyen autóknál ne csak az árát számítsd.Ezeket föl is kell tartani.500-ért veszel egy alfát elég jó állapotút is,de szamits még rá 200-ezret a rendbetételre hogy olyan legyen amilyennek lenni kell(fék,futómű,vezérlés,stb).Én az alfá venném.Az 1,9 az egyik legmegbízhatóbb motorja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!