Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » 400ezer HUF ért milyen autót...

400ezer HUF ért milyen autót vennétek?

Figyelt kérdés
Normál állapotú maximum 13-15évesig jöhet szóba.Elől nagy hely legyen,eléggé magas vagyok:)Több elvárásom nagyon nincsen.
2013. ápr. 6. 00:12
 1/8 anonim ***** válasza:
93%

Szia én a toyota carinát ajánlom nekem 2.0 dízel van belőle az öcsémnek 2.0 benzines a dízel 5 litert a benzines 7-7.5 fogyaszt az ember lábától függően nagyon tágas és kényelmes mes autó. Minket még sosem hagyott cserben se a dízel se a benzines belőle :)

[link]

[link]

[link]

[link]

2013. ápr. 6. 00:23
 2/8 anonim ***** válasza:
90%

szuki vagoner

[link]

[link]

[link]

[link]

2013. ápr. 6. 00:31
 3/8 A kérdező kommentje:

Nem hiszem el,megint kezdi.....

Citroen saxot nem akarod esetleg beajánlani?

2013. ápr. 6. 00:42
 4/8 anonim ***** válasza:
A vagonernél az első linket ne ved figyelembe mert az sérűlt autó :)
2013. ápr. 6. 00:43
 5/8 anonim ***** válasza:
93%
Te szóltál be most is még mindig te vagy az nem kén beszólni és nem is tudnám hogy te vagy az egyszerűen minek írsz rám hogy már megint kezdi mit kezdek mondtam már ne kötekedj ne ved figyelembe amit írok ha nem tetszik de ne szólogas be és tudom persze már megint én leszek ahibás mondtam ha nem tetszik vegyél astrát
2013. ápr. 6. 00:45
 6/8 anonim ***** válasza:
90%

Nem tudomte mit akrasz 400 ezerből egy 5 éves audit vagy passatot se az astra se atoyota se a citruen,renault,skoda se asuzuki semmijen autó nem jó neked direkt csak kötekedésből teszed fel a kérdéseket ?

Már tényleg azt mondom mint atöbbi gyűjts hozzá még 1-2 milliót

2013. ápr. 6. 00:49
 7/8 anonim ***** válasza:

[link]

[link]

[link]

Ezeket a linkeket csak példának tettem. Arra ne számits, hogy túl megbizható autót kapsz ennyiért, de simán bevállalhatóak.

2013. ápr. 6. 10:01
 8/8 anonim ***** válasza:
400.000 ezerért nem nagyon vásárolnék.Jó akadnak jók,de csak elvétve.. 7-8.00 ezertől már a megbízhatóbbak kezdődnek.
2013. ápr. 8. 11:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!