400ezer HUF ért milyen autót vennétek?
Figyelt kérdés
Normál állapotú maximum 13-15évesig jöhet szóba.Elől nagy hely legyen,eléggé magas vagyok:)Több elvárásom nagyon nincsen.2013. ápr. 6. 00:12
1/8 anonim válasza:
2/8 anonim válasza:
3/8 A kérdező kommentje:
Nem hiszem el,megint kezdi.....
Citroen saxot nem akarod esetleg beajánlani?
2013. ápr. 6. 00:42
4/8 anonim válasza:
A vagonernél az első linket ne ved figyelembe mert az sérűlt autó :)
5/8 anonim válasza:
Te szóltál be most is még mindig te vagy az nem kén beszólni és nem is tudnám hogy te vagy az egyszerűen minek írsz rám hogy már megint kezdi mit kezdek mondtam már ne kötekedj ne ved figyelembe amit írok ha nem tetszik de ne szólogas be és tudom persze már megint én leszek ahibás mondtam ha nem tetszik vegyél astrát
6/8 anonim válasza:
Nem tudomte mit akrasz 400 ezerből egy 5 éves audit vagy passatot se az astra se atoyota se a citruen,renault,skoda se asuzuki semmijen autó nem jó neked direkt csak kötekedésből teszed fel a kérdéseket ?
Már tényleg azt mondom mint atöbbi gyűjts hozzá még 1-2 milliót
7/8 anonim válasza:
8/8 anonim válasza:
400.000 ezerért nem nagyon vásárolnék.Jó akadnak jók,de csak elvétve.. 7-8.00 ezertől már a megbízhatóbbak kezdődnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!